Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Olaylı İdman
Alt 31.07.2009, 18:50   #57
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Olaylı İdman

Bazi arkadaslari anlamada gercekten zorluk cekiyorum. taraftar sitesinde Taraftarlik tartmaya kalkiyorlar.sanki yaratilan tüm degerleri kendileri yaratmis baska kimsenin emegi olmamis gibi davraniyorlar. bunuda yaparken taraftar sitesinde taraftari yerden yere vurarak taraftarin cokda gerekli olmadigini düsünerek yapiyorlar.

Bunlari duyan gercekten sanki maca gelen tüm taraftarin bilet paralarini bunlar vermis üzerindeki ürünleri bunlar hediye etmis sanirsin.

Toplasan sirtini sivazladiklari ile sayilari 100 kisiyi gecmiyecegini hesap da edemiyorlar. kaldiki bu 100 kisinin 50 tanesi para ile isini yapan maasli kesimlerdir.kalan 50 kiside onlarin yakininda olan kesimdir.bu kesim herseyin sahibi kendsi saniyor.ne camianin agirligini tasiyorlar nede Camia olduklarinin farkindalar.eger bunun Farkinda olsalar Taraftarla didismek celiski ve sorunlari derinlestirmek yerine. bu tip olumsuz durumlarin ve dengesizliklerin olmamasi adina. Takim Taraftarligi mantigi tepkilerini dile getirirler.

Ben inaniyorumki cikip Taraftar olarak bize küfür bile edilse burda bazilari
yav ne var etti ise etti diyecek.

Burada Terazi elinde Taraftarligi tartmaya kalkanlar hala kendilerinin emegini katkilarini hafife almiyorum ama katilan herseyin sadece kendilerin katkisi olmadigin farkinda degiller. Tekrar ediyorum camia olarak zorlu bir sürecden geciyoruz. Sampiyonluk meselesinde provakatif söylevlerle birileri Faturayi taraftara kesip kendi hatalarini örtmek istedi Simdide böylesi zor sürecte Taraftar üzerinden Tartisma yürütmek ve hatalarin eksiklerin kisaca beceriksizligin faturasini Kimse Sivasli taraftara kesmeye kalmasin.
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda giants'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...