Cevap: Anderlecht Biletleri Satışta
Bagzi konularda elestirilerimiz oluyor. Ama bu takima inacsizligimiz oldugundan kaynaklanmiyor. en azindan ben kendi adima bu sekilde düsünüyorum.Takimimizin kapasitesinin gercek gücünün.son mactaki gibi olmadigini.biliyorum. Takimda gönderilen bir kac oyuncunun eksikliginin hissedildginin ve gelenlerin adapte olmada zorlandiklarinida görüyorum .Her seye ragmen Futbolcularimizin mücadele azmi. yeteneginin ve yaraticiliginin ne oldugunu gecen sezon gördük. özellikle takimin eskilerinin takimdaki kaynasma ve basarida dinamo olmasini kendi basarili gecen dönemleri adina sorumluluklari diye düsünüyorum.
Tabiki kendimize cok fazla misyon yükleyerek hayal tacirligide yapmak istemiyorum. Sampiyonlar liginde kupa alacagiz final oynayacagiz gibi beklentimiz yok. ama sizlere olan inancimiz ve güvenimiz geregi gücü büyüklügü ne olursa olsun kimsenin karsisinda aciz duruma düsmeden gercekden kaybetsede rakibini zora sokarak kaybeden bir oyuna sahip olmak beklentimizdir.cünkü gücünüzü biliyoruz bu gücü aciga cikarmada cimrilik yaptiginiza inaniyorum.
|