Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ŞL/Sivasspor - Anderlecht
Alt 04.08.2009, 16:22   #46
selimdelen
Tecrübeli Yiğido

selimdelen - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

115 Mesajına 165 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 selimdelen isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: ŞL/Sivasspor - Anderlecht

ARKADASLAR canı gonulden destekledigim sivasi bu sezon hic ama hic umutlu gormuyor goremiyorum onur cihan ersen malesef sivasspor icin cok yanlıs bir trasfer olarak gozume batıyor neden cl yakısıcak bir transfer yapılmadı kimler para vermekten aciz neden ses getiricek heyecan verecek bir adam alalım mutlak demiyor da bonservisi elinde olan futbolcuların pesinde kosuyor civelli moreno davidas naumanhi omoyotossi neden alınamadi transfer politikasını duzgun yurutemeyen sivasımızı begend iremeyen okul sorunu var diye futbolcuyu getiremeyen diger takımı ile sorunlarını cozemeyen bir trasfer politika olmaz olsun ben bundan onceki basarının sivassporlu futbolcuların birbiri ile olan mutlak uyumuna baglıyor cok co k yetenekli oyuncuların olmamasına karsın yurekten oynamaları ve takım olarak birbiri ile cok pozitif anlasmalarına baglıyorum trektor kimin oynucagını tayın eder is oynayanlardadır begenmedıgımız balılımı belkı pek fazla oyuna gırmıyor oynamıyordu ama onun oldugu yerde takım arkadasları bence ona cok guvenıyor ondan bazı zamanlarda buyuk beklentıler ıcıne gırebılıyordu yedek bıle olsa bır koz olarak beklıyordu herve tum ne kada r yavas olsada akıl dolu pasları ve yuksek top hakımıyetı yuzunden cok degerlı bır cok gol bulabılıyor bılıcayı anlatmaya gerek yok sıvasımı zın bır m yıldızı bır de bılıca sı vardı kalecımız petkovic takım guzel olursa guzel oluyor savasan ısıran bır takım gordukce kalesınde daha guvenlı durup daha tehlıkelı pozısyonları celebılıyor ve dıkkat edın anderlanc karsısında sureklı bagırmasına alısık oldugumz petkovic macın basından ıtıbaren hıc bır heyecan yasamamıs golden sonrada agzını bıcak acmamıstır nıtekım sadece petkovic deıl hepsı aynı sekılde ıdı son sozum takım olarak oynayıp mucadele eden bır takım gormek ıstıyoruz ondan sonrakı kazanırız kaybederız onemlı deıl taraftar olarak her zaman yanındayız tarafındayız
selimdelen isimli Üye şimdilik offline Konumundadır