Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Mağlubiyetin Faturasını Ödedik
Alt 05.08.2009, 06:10   #10
57 Mehmet
Tecrübeli Yiğido

57 Mehmet - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

169 Mesajına 255 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 688 57 Mehmet BU GIDISLE COK MESHUR OLACAK
Standart Cevap: Mağlubiyetin Faturasını Ödedik

Alıntı:
Aydogan58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bakiyorumda burada baya havalara ucan arkadaslar var........

arkadaslar adamlar bu maci bize hediye eti,, gecen haftada aldigimiz 5-0 maglubiyeti korudu,, mac onlar icin önemli degildi ,,önemli olan, onlara turu atlamakti ,,,
anderlechti 3-1 kazandik diye havalara girmeyelim,, hepimiz maci ekranda gördük,, 4 macdan sonra bu sezon en iyi macimizi oynadik ama eksiklerimiz ginede cok !!!!! 3 tane transfer sart forvet,ortasaha,defans, sag kanadimiz cok zayif, ve lüzümsüz pass hatasi yapiyor topu kaptiriyoruz,,,ilk 20 dakika kosup terleyip press yapiyoruz ve sonrada nefes nefese kaliyoruz,,

1.esen martinin golü beni sasirti ondan sonra adamdan birsey gelmedi,,
2.agubetu hareketleri ile atikligi süperdi,, sag kanata bunun gibi 1 oyuncuya ihtiyacimiz var,, mehmet ide bunlarin ortasina aldinmi süper!!!
3.onur ve cihana ,,bu takimda oynamaya haklari yok diye düsünüyorum.
4.sag taraftaki defans oyuncusu sahada hakemlerinen cok tartisiyor,lüzumsuz yere faul ypiyor bunu hakemin biri kirmizi kartinan göndermesse bile penaltidan basimiza bela olacak, hayerttinin gücünde 1 de onun yerine birisi lagzim .

önümüzde trabzon maci var, kadronun otrup oturmadigi 4 gün sonra beli olacak ,, buruya yaziyorum...............
BU TAKIMI BÜLENT HOCA BURAYA KADAR GETIRMEDIMI,HOCA SIVASSPORLA CIKTIGI 90 LIG MACINDA SADECE 21 NI KAYBETIGINI BILIYORMUSUN.ARTIK HOCAYI ELESTIRMEKTEN VAZ GECELIM,BALILI OKADAR SIVASSPORA ASIKTIDA ANTALYAYA GITMEK ISTEMEDIDE BÜLENT HOCA ONU TAKIMDAN ZORLAMI KOVDU? YOKSA ANTALYAYA PARA ICIN MI GITTI?BILICA HOCAYA YALVARDIDA HOCAM BEN SIVASTA KALMAK ISTIYORUM BENI FENERE GÖDERME DEDIDE HOCA ONUDA MI KOVDU.BU KONULARI BILMEDEN TEK SUCLU TEK TARAFLI YORUMLAR VE SUCLUSU BÜLENT HOCA.HERKES HOCANIN NEDEN ÜSTÜNE GIDIYOR ANLAYAMIYORUM.AMA SU GERCEKLERI BILMENI ISTERIM O GITMIS BU KALMIS AMA BIRGÜN BÜLENT HOCA GIDERSE OZAMAN ONU COK ARARIZ
57 Mehmet isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı 57 Mehmet'a Teşekkür Ediyor...