Alıntı:
Fockhri94 Nickli Üyeden Alıntı
bir kerede konulma be hoca 1 kerede işini yapta şu sözleri söyleme be...suç bende elimizdne geleni yaptık beni arabistan liginden istiyorlar yok mourinho beni takibe aldı..kes te bir kez işine bak..2 3 oyuncu istiyorz senden oyuncu dedik 5. lig kralı değil...
|
gercekten haklı sölemişimbe kardeş bide konuşmasa butun maçlardan sonra aynı yorumu yapmasa var yaa butun takımlar sivasspora düşman oldu bu hoca denecek adam yüzünden sen şampiyonluga oynayan takımı dagıt yerine getirdigin adamlar gidenlerden üstün mü biri sölesin ya yasin cakmagı yedek oturtmak için mi aldı mbemba yı bu hayrettininin kanadı hep böle başbelasımı olcak neden faruk varken hayrettinde ısrar ediyor tum ve syllayı verdi ermanı aldı ben ermanda hiç bişey göremiyorum bide cıkmış sivassporun messi si diyor yaa ersen gelmiş 34 yaşına ibrahim varken neden ersenle cıkıyo maça neden petkoviçle başladı ki maça baştan sonra hata hata hata bülent sivasta at koşturuyor kimsede bişey demiyor istedigini yapıyor kimsede bişey demiyor yönetimden 2 kez uyarı gelsin konuşur mu bölee görelim ama yok gecen sene getirdik hediye ettik kimseye degil kış yagmur demeden stadı dolduran taraftarımız< acıyorum yaa dalga gecer gibi umutlandır sonrada çık bjk tebrik et yok böle bi olay sen devam et bülent hoca sivaslı arkanda istedigin gibi davran:(