Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!
Alt 09.08.2009, 11:56   #81
FurkaN
Usta Yiğido

FurkaN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

525 Mesajına 1.026 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 1039 FurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer AnblickFurkaN ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Elimizden Geleni Yaptık!

Alıntı:
zarta Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bülent UYGUN ve Trabzonspor'u konuşmayalım. Bülent UYGUN'un Sivasspor'a verdiği zararları konuşalım bence. Ben Sivasspor gibi başarıyı yakalamış bir takımın hocası olsam ağzıma diğer takımları almam bile, işime bakarım. Bülent UYGUN yerli yersiz çıkışlarıyla Sivasspor'a olan sempatiyi antipatiye çevirdi. En iyi defans oyuncusu Bilica'yı Fenerbahçelili'ğinden sebep onlara verdi(rdi). Fenerbahçe'de oynadığı tüm maçlarda hep hata yapan Yasin Çakmak gibi bana kalsa Bank Asya 1. Ligi'nde dahi oynayacak yeteniği olmayan adamı Sivasspor'a layık gördü. Makine gibi işleyen bir takımı dağıttı. Ben Sivasspor'un bu zor günlerini atlatmasını istiyorum ve diyorum ki "Bülent UYGUN'un Sivasspor'daki misyonu tamamlanmıştır ve eşke takımı dağıtmadan onunla yollar ayrılsaydı."
Arkadaşım kendince maçı değerlendir, kendi takımını değerlendir ama bizi bize bırak.. Biz hiç konusuyor muyuz 96'dan beri kayıp olan Trabzon'u???