09.08.2009, 12:40
|
|
Usta Yiğido
4.806 Mesajına 12.565 Kez Teşekkür Edildi.
|
Cevap: Sivas`ın İçi Boşalmış!
Alıntı:
AlBeyaz58 Nickli Üyeden Alıntı
Bence Yapılacak En Büyük Transfer;
- Yapılmış olan YANLIŞ TRANSFERLER'in doğruluğunu ispatlamaya çalışmadan, ısrarcı olmadan onlardan kurtulmaktır. En büyük örnek (Yasin, Uğur Kavuk?, ordan burdan alınan abuk subuk topçular vb...)
- Bütün dünya kulüpleri enayi sanki, para vererek masraf ederek gerekirse kulübü borca sokarak transferler yapıyor ne için... başarı için
- Bizim efendiler napıyor... ;
* küme düşmüş takımların topçularını topluyorlar
* ikinci 3ncü ligden topçuları topluyorlar
* bonservisi elinde olan topçuları topluyorlar (
* futbol hayatı bitmiş oyuncuları topluyorlar (ersen,m.erdoğan...
* Sivassporda bizimkilerin menejerlik yapmadığı oyunculara ya şans
vermiyorlar ya gönderiyorlar..
* Ben yaptım oldu dedirtmek için ısrar ediyorlar...
* Yapıyorlarda yapıyorlar..
* Bütün taraftarın tepkisini toplamaya devam ediyorlar
* Üç büyüklerin bütün camialarının tepkisini toplamaya devam ediyorlar
(Trabzonbüyük olmadığı için onu kale almıyom)
* Medyayla kavga etmeye devam ediyorlar..
Bütün kumandayı bir kişinin eline ve insiyatifine vermişiz..
O ne isterse bizde ona razıyız..
İşler kötü gidince de geçmişteki başarıları hatırlarak bizleri avutmakta ve vicdan yaparak AYNI HATALARI YAPMAKTA ISRAR EDEREK devam etmekteler...
Olan da SİVASSPORA SİVAS Camiasına olmaktadır.
|
Çok doğru tespitlerine katılıyorum gardaş.. Özellikle bu saydığın isimlere M'bembayıda katmak istiyorum. O kadar yanlış politikaki özellikle yabancı transferi yapmak için Dialloyu göndermelerini bir türlü yediremiyorum kendime. Hadi Tum Sylla gitti yerine gelen Erman ı biliyoruz mutlaka bir yerlerde patlayacak. Balili yi yolladınız Dialloyu neden yolluyorsunuz anlam veremiyorumki.. Alın size defans rezaletleri. Orta saha allahlık yaaw ne topa basan var ne pas yapan var deli olmamak elde değil. Bu takıma hem yenildiğime acıyorum hem bu kadar ezildiğime. Galiba bu sene bizim için çok kötü geçecek bu aşikar bir durum. Çünkü takım yenilmeye alıştı. Transfer sezonuda bitiyor. Yandımki ne yandım. Ah mehmedim sezerim siz nerelerdesiniz bir an önce dönünde hiç değilse az da olsa toparlanır şu takım. Yazık oldu...
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|
|
|