Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor'da Alarm Verildi
Alt 09.08.2009, 14:19   #10
BOUN
Usta Yiğido

BOUN - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

1.255 Mesajına 3.719 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 997 BOUN isimli Üye Tecrübe Puanınızını Kapatmıştır.
Standart Cevap: Sivasspor'da Alarm Verildi

Alıntı:
besyo_cu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspor eksilen ve değişen kadrosuna rağmen geçen yılki hırsından ve mücadele gücünden fazla bir şey yitirmemiş. Uyum sürecinde bu faktör çok önemli. Sanıldığının aksine sıradan bir takım olmayacağı da aşikar.
Son söz MHK’ye. Belli ki sıcak hava koşullarında hakemlere su molası talimatı verilmiş. Ama dün akşam 17 derecede hakemin iki kez bu talimatı uygulaması garipti.

CEMAL ERSEN / MİLLİYET
Evet olay budur! Dün akşam maçı izleyip eve geldim, sitedeki yorumları okuyorum, Allah Allah dedim acaba Sivasspor gerçekten rezilleri oynadı da ben mi görmedim. İşin aslı şu ki, evet beklenen oyunu oynayamadık, orta sahamız zayıf kaldı, kanatlardan bindirmeleri yapamadık, dolayısıyla Ersen ve Kamanan çok pozisyona giremedi ve yoruldular ancak yine de sahada diri bir Sivasspor vardı. Açıkçası ben umutluyum, yeni gelenler bu takıma adapte oldukları vakit, tekrardan takım oyununu tam anlamıyla oynamaya başladığımızda ligde zirveyi zorladığımızı hep beraber göreceğiz. Sadece biraz sabır diyorum.

Ayrıca şunu eklemeliyim: Ne kadar büyük bir takım olmuşuz ki ligin başında aldığımız bir yenilgide ortalık bir anda karışıyor, medyada bile flaş bir olaymış gibi veriliyor! Şaşırdım!

Kalksam ve Dirilsem...
BOUN isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 4 Kullanıcı BOUN'a Teşekkür Ediyor...