Cevap: Sivas`a 2 Taze Kan!
gülüm hocam Bülent sede Belki farkindasin senin geride oynayan 4-5 numara ikiside bir birinden tenbel onlarin yerine Alinmasi lazim tabi sen iyi bilirsin iclerinde hayrettinde var bu oyuncular kendilerini oyuna vermedikce bunlardan zor faydalanir cünkü bazen kendilerini okadar kaybediyorlarki kavga ariyorlar macin icerisinde. Ben sahsen Belcika macini isimlerini sen daha iyi bilirsin Bu kadar yanlisligi Ametör takim yapmiyor son TS macinda Hayrettin iyidi ama 4-5 bukadar düsüncesiz futbol oynamak bu kadar olur ilk gol utanc verici 4-5 numara biraz dikkatle oynansa olmayacak kendileri oyunda kafalari baska yerde
Kimbilir alis veristemi nerede anlayamiyorum orada macdan baska düsünülmez
beyler sizler hem Türkiyeyi Hem de sivasi Temsil ediyorsunuz Bilinmesi lazim...
Daha iyi kendinizi hazirlamaniz lazim. Ben tercübe ye katilmiyorum futbolcu cikip futbolu futbol gibi oynayacak sinirle ele kola futbol oynanmaz Beyler..
Aldigiz paralari düsünün disardaki Amelelri düsünün onlar bir gün sizler icin calisiyor mac seyretmek icin sizlerde kisisel hatalardan dolayi kaybediyorsunuz
eger daha iyi icten oynanirsa pozusyonlari gördük ben sahsen ilk golden utaniyorum ikinci gol neyse Adam iyi vurdu gol oldu Benim istegim Futbolu FUTBOL gibi oynayacaksin Agizla, elle,kolla degil Beyler Bol sanslar....
Korkuyorum kümede düsebiliriz Allah korusun takimlarin hepiside iyi futbol oynuyor iyi kosuyorlar mücadele iyi... ( DIKKAT )
|