Alıntı:
BOUN Nickli Üyeden Alıntı
Evet olay budur! Dün akşam maçı izleyip eve geldim, sitedeki yorumları okuyorum, Allah Allah dedim acaba Sivasspor gerçekten rezilleri oynadı da ben mi görmedim. İşin aslı şu ki, evet beklenen oyunu oynayamadık, orta sahamız zayıf kaldı, kanatlardan bindirmeleri yapamadık, dolayısıyla Ersen ve Kamanan çok pozisyona giremedi ve yoruldular ancak yine de sahada diri bir Sivasspor vardı. Açıkçası ben umutluyum, yeni gelenler bu takıma adapte oldukları vakit, tekrardan takım oyununu tam anlamıyla oynamaya başladığımızda ligde zirveyi zorladığımızı hep beraber göreceğiz. Sadece biraz sabır diyorum.
Ayrıca şunu eklemeliyim: Ne kadar büyük bir takım olmuşuz ki ligin başında aldığımız bir yenilgide ortalık bir anda karışıyor, medyada bile flaş bir olaymış gibi veriliyor! Şaşırdım! 
|
bizim busene işimiz zor kardeş bizim forvet iyi fakat defan tamamen ölü ortasaka ise az işiliyor. defansı tamamen yenilemek lazım orta sahayada iki takviye yaptıkmı iş tamamdır. busene flaş haber ollarak ligden düşmeye oynamayız inşallah.