Alıntı:
yigidoss Nickli Üyeden Alıntı
Daha Cumartesi maçtan sonra bir yerde yorum okudum Sir Bülent Efendi "dünyaca meşhur iki yıldız alacağız" demiş. Pazartesi ligden düşmüş Hacettepe'den Gençlerbirliği'nin beğenip almadığı artıklarını aldık gel de güven şimdi bu takıma, bu hocaya. Gençlerbirliği'nin hocası bile Hacettepe'nin as oyuncularını aldığı halde "Bu kadroyla işimiz zor " diyor ama bizim zat-ı muhterem onun beğenmediklerinin yedeklerini getiriyor.
.............................. ....ALKIŞLIYORUM  .................... ..............ALKIŞLIYORUM 
|
hocanin bildigi varki bu transferi yapiyor sana iyi bir örnek vereyim hamit altintop schalke 04 de yedek oynuyordu ama bayern münih onu yinede transfer etdi ve neredeyse bütün almanya bayern müniche schalke nin yedegini aldigi icin alay ediyordu ve hatta bazi gazetelerde hamitin ancak bayernin amatör takiminda oynar diye girgir geciyorlardi ama nedense suan o hamit almanya liginin yildizlarindan biri.benim demek istedigim hic bir transferi kücük görmeyelim belki bu takimi bu kücük gördügümüz o oyuncular sirtlayacak ve ligin sonundada zirvede tamamlayacak.o yüzden hacetepeden iyi oyuncular genlerbirligine gider diye bir kuralda yok.biz zaten sabir etmesini bilen bir millet degiliz sabir etmesini bilsek türk futbolu bu hallere düsmezdi