Cevap: Yeni Transferler Yolda
Bazi arkladaslarimiz Takimi destekleme ile yapilan yanlislari kabul etmeme arasindaki farki anlamiyor.... Uygulamalari begenmezsen taraftar olamazsin diyor. yanlista olsa kabul et yoksa taraftar degilsin demiye getiriyor böyle mantik kabul edilir degil.Hoca bile bu konuda eksilerin oldugunu Baskan bile bagzi konularda pismanliklarini belirtiyor ne hikmetse bizim bagzi arkadaslar hala ayni telden caliyor. yanlis varsa söyleme. söylersen taraftar degilsin.
birileri yapilan yanlisi söylemezse basta yanlisi yapanlar olmak üzere camiadaki yetkililerimiz neyin dogru neyin yanlis görüldügünü nasil anlayacaklar.
Bazi arkadaslarimizda yapilan isleri begenmeme ile takima destek sunma arasindaki farki anlayamiyor Bu katagorideki arkadaslarimizdada keskin red ve inkar var gördügü yanlisa kiziyor tümden camiaya tavir aliyor. evet eksilikler var evet daha iyi olmaliydik daha iyi bir baslangic yapabilirdik gerek ligde gerekse sampiyonada. ama olmadi. simdi bunun düzeltilmesi icin bir cabanin oldugunu inkarmi etmemiz gerekiyor. gördügün eksigi söyle ama birazda bu takima camiaya moral ol. hersey bitti öldük bittik mahvolduk demek ne kadar dogru fal acarak yöntem belirlenmez. Bu takimin önünde önemli bir mac var. Bu maca taraftarimizin odaklanmasini saglamak Takimini yaninda dik durdugunu dostada düsmanada göstermek sorumluluk degilmi.
ben suna kizdim. bu is olmaz. ben su sonuca kizdim. Bu takim adam olmaz tarzinda yaklasmak yine sunlar neden yanlis yapildi ben tümden herseyi red ediyorum demek dogru degil. eger birseyin yanlisligini vurguluyor ve Taraftar olarak dogrusunu da yapamiyorsan kimse ciddiye almaz .SivasSpor taraftarina
yagmurda olsa kar firtina boranda olsa dik durmak camiasi icerisinde kisilere ait yanlisliklarini görsede sahip cikmasi gerekir.
|