Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uefa Yap-Boz Oynuyor!.
Alt 12.08.2009, 02:36   #7
yigido Atilla
Usta Yiğido

yigido Atilla - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

179 Mesajına 343 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 912 yigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOKyigido Atilla FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: Uefa Yap-Boz Oynuyor!.

Alıntı:
SkorYazarı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Uzun süredir burayı takip ediyordum ama yorum yazmıyordum. İçimizdeki skor yazarlarını görünce "skoryazarı" nicki alıp üye olmaya karar verdim.
Arkadaşlar doğrusu eleştiri iyidir ama skora göre eleştiri hiç iyi değildir.

Forumdaki arkadaşlarımıza soruyorum:
-Eğer ilk yarı kaçırdığımız pozisyonlar gol olsa ve Trabzonu 3-2 yenseydik burada eleştiri yapanların hangisi yine aynı şeyleri yazacaktı?
5-0 Anderlecht yewnilgisi sonrası Bülent istifa diyen arkadaşlarımız, niye 3-1 yendiğimiz Anderlecht maçından sonra aynı şeyleri yazamadı? İlk maç ve 2.maç arasında ne değişti de görüşler birdenbire değişiverdi?
(Değişen sadece skordu, yorum yazanlarda skoryazarıydı değişen bu)

Iki mac arasinda cok fark var arkadasim ilk maci 5-0 yeniliyorsun ayni takim Belcikada iki pas yapamiyor skor 5-0 olunca rakip geriye oyunu kontrol etmek icin geriye yaslaniyor o anda bir korner buluyorsun yoksa korner atamadan maci bitirecektik. ??? yorum yapanlarin cogu skoru degil sahada sivassporun gösterdigi performansi elestiriyor. olay bu trabzonsporla oynadigimiz macta Bizmi evimizde oynadik yoksa biz mi deplasmanda oynadik trabzonspor 90 dakika Sivassporu kontrol etti sivassporun ataklari saman alevi gibiydi Trabzonspor bizi 90 dakika sahada kontrol etti. Bizleri en cok üzen sahada gösterdigimiz performans biz taraftarlara hic ümit vermedi. futbolda yenmekte var yenilmekte ama 90 dakika rakibe teslim olunuyorsa burda duracak ve düsüneceksin, takimda birseyle cok yanlis yapiliyor ?? hata kimde ?? bunun sorumlusu kim ? takim nicin rakip karsinda direnc gösteremiyor ? .takim hazirlik döneminde iyi calistirilmamismi.?? takim 90 dakikayi tamamliyamiyor ??? sorun nedir ???