Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS
Alt 17.08.2009, 02:33   #78
ÖFŞ2041
Acemi Yiğido

ÖFŞ2041 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

24 Mesajına 31 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 ÖFŞ2041 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim FB-SS

Maçın yıldızı : Göremedim sahada yıldız,illa yıldız diyorsan Ramboydu =)

Maçın en kötüsü :Onur'u her maç oynatan,bu maçta Abdurrahman,Musa ve Erman'ı yedek oturtan,Kamanan ve İbrahimi çıkaran Bülent Uygun

Maçta göze çarpanlar :Maçı izleyen Bouazza,tribünde çekirdek yiyen golcümüz MehmetYıldız,"acaba geri mi geliyor" dediğim Mohamed Ali,yine tribünde oturan ve niye oturduğunu bilmediğim Agbetu,Fb tribünlerindeki boş yerler ve bunun aksine maç boyu süren tezahüratları,beni maçta çok güldüren Rambo gözüme çarpanlardı..

Ne gibi eksiklerimiz var ? Eksik çok..Bir takım ilk yarı boyunca hiç mi kaleye şut atmaz.Defans mı yapıyoruz o da belli değil !!? Her topu kaleciye vermesek olmuyor.Hava toplarında iyiydi ama Sedata top her geldiğinde tedirgin oldum..Orta saha denen şey yok,3 pası arta arda yapamadık maalesef.Kadir ön libero oynadı ama bu takıma tek ön libero yeter.Onuru ben olsam hiç almam,yedekte Musa Erman oturuyor bu nasıl iş hiç anlamadım.Bir de birisi bana Abdurrahmanın neden oynamadığını izah etsin.Ligin en iyi kanat oyuncularından dediğim Apo yedek oturuyor,onun yerine hücum yönü çok zayıf Murat vardı...ilginç...Yaptığımız anca topu şişirmek,şişir şişir nereye kadar...

Taraftar nasıldı ? Lig TV taraftarlarımızı hiç göstermedi ya da hiç taraftarımız yoktu( böyle bir ihtimal yok biliyorum )... ya da ben göremedim bilemiyorum

Maç hakkında genel yorumunuz ? Kamanan bugün biraz dengesiz gibiydi,onun o etkili deparlarını göremedim.Ersende bir şeyler yapmaya çalıştı ama kayboldu gitti.Yediğimiz 2.gole hiç değinmiyorum,yorumsuz...Dos Santos'un golü çok şıktı tebrik ederim.

Bir Not : Ligin ilk 2 maçında sıfır çektik ama ben Sivassporumuzun çok iyi olacağına inanıyorum.Bu yeni gelen adamdan ümitliyim,yeter ki hoca takımı iyi kursun,çok güzel günler Sivasımızı bekliyor,perşembe Shaktar maçında artık gözler..

Bir Not Daha : fbnin ilk golü çok ney ofsayt.Bu tür bahanelerin arkasına sığınacak takım değiliz ama o gol sayılmasaydı böyle bir sonuçla karşılaşmayacaktık.Ne olursa oldun bugün takım olarak kötüydük.Pas yapmadan uzun toplarla olmuyor olmuyor olmuyor...

Son not : Sivassporumuz Shaktarı 4 Eylülde yenecek inşallah
ÖFŞ2041 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla