Cevap: Tribünde 50 Sivassporlu (FB-Sivas)
[QUOTE=ofozturk;548562]Kırmızı-Beyazlı takımın İstanbul’daki her maçında kendilerine ayrılan tribünleri tıklım tıklım dolduran Sivasspor taraftarları dünkü maça ilgi göstermedi. Konuk ekibin taraftarlarına ayrılan kale arkasındaki tribünler neredeyse boş kaldı. 50’ye yakın Sivassporlu taraftar maçı izlemek için tribünlerdeki yerini alırken, karşılaşma sonrası üzgün bir şekilde stattan ayrıldı.
-------------------------------------------------------------------------
herşey değilde bu durum beni çok üzdü. koca istanbulda topu topu gerçek taraftar 50 taneymiş. yazık be. bu takım bize ne mutluluklar yaşattı. kötü günde sahte sevgisi olanlar sırtını dönüp gitmiş.
bu takıma sonuna kadar güvenmek lazım ama biz ne yapıyoruz hemen birilerinin ipini çekiyoruz. lütfen takımımıza inanalım hocamızın dediği gibi 4-5 haftaya kadar özlenen sivasspor gelecek dedi. işin içinde olan kendisi ve biz inanmak zorundayız. bekleyelim bu geçiş döneminde takımı olumsuz etkilersek daha da kötü olur.
güzel kardeşim biz istanbul taraftar gurubu olarak maça gitmemmemizin sebebi fb nin biletlere yapmış oldugu 55 tl fiyatları ptotesto etmek içindir düşünsene benim 3 tane oglum var birde ben 55x4=220 tl bu kriz ortamında bu fiyat çok pahalı kimseye kızmaya hakkın yok yoksa biz sivassporumuzun tüm deplasman maçlarına gidiyoruz üstelik şehirleride geziyoruz herşey dahil 40 tl ye gidip geliyoruz buraki 55 tl gerçekten çok bu para bazen sevgi her şey olamayabiliyor onun için ben dernek başkanı olarak normal karşıladım diger arkadaşlarında normal karşılayacagına eminim
saygılarımla MURAT SARI
__________________
SARILAR TEKSTİL
|