Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: ESKİŞEHİRSPOR
Alt 20.08.2009, 13:27   #542
efsane5858
Yiğido

efsane5858 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

71 Mesajına 112 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 659 efsane5858 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: ESKİŞEHİRSPOR

Alıntı:
yener_sahin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Sivasspora her hangi bir taraftar sitesinde birisi kümeye yazsın orayı yerinden oynatırım.Kocaelini hiç sevmem sadece küme düştükleri için o taraftara üzüldüğümden kalmalarını istiyordum.Konyadan nefret ederim,bu sene bize küfür ettiler küme düştüler.nalçacı için üzüldüm.Burası bir takımı kümeye davet etme yeri değildir.Bursa tribünlerinden onlarca arkadaşım var bu siteyi de takip ediyorlar.Gelip sivasspor bizi kümeye davet ediyor deseler boynum bükük kalır.Senin kim olduğunu da anlatamam.Bursayı sevmiyor olabilirsin ama kümeye demen onlar için çok büyük terbiyesizlik.Sitelerinde sivasspora kümeye dediler anında mesaj editlendi.Sevmeyenler orda da var ama hiç birisi kümeye diye söylemde bulunmuyor.
ya kardesim tamam sen bursayi seviyosun belkide bursalisinde banane bundan senin orda dostlarin var diye biz burda düsündügümüz seyleri yazamiycakmiyiz sacmaliyosun bence sen bursayi seviyosun diye bende sevmek zorunda degilim.ayrica burda gaziantep kümeyede dendi trabzon kümeyede deniyor diyarbakir kümeye deniyor onlarada tepki verdinmi
Sende benim hasretimsin...
efsane5858 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla