Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"
Alt 21.08.2009, 09:36   #83
atanurkaradag
Yeni Yiğido

1 Mesajına 3 kere Teşekkür Edildi
Tecrübe Puanı: 0 atanurkaradag Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Uygun: "Düzelme yolundayız"

öncelikle söylemeliyim shakhtar maçında sivas gerçekten düzelme işaretleri verdi.
şimdi sivassporlu taraftarlara şöyle seslenmek istiyorum:
kardeşim siz hiç üçüncü ligde tribünleri diz boyu karla dolu stadta keçiörengücü,bulancak,turhal şekerspor v.s. maçlarını ayakta izlediniz mi
sivassporun nerden nereye geldiğini gerçekten bilerek mi yoksa bilmeden mi konuşuyorsunuz.anderlet maça geliyor ilgi yok, neymiş efendim orada 5 yemiş.shaktar maça geliyor maça ilgi yok gelen taraftar da maç 2-0 olunca stadı terkediyor. kardeşim öncelikle haddinizi bilin oynayan takım geçen yılın avrupa şampiyonu, geçen sezon bu takımın final maçını izlemek için insanlar 100-200 eurolar ödedi. sivasspor size 5 liraya izlettiriyor hem de maç gazozuna değil uefa grup eleme maçı , ne demek stadı terketmek ya... havayı teneffüs edin futbolun tadına varın. dün 4 eylül stadında dalgalanan uefa bayrağıydı,bu ne tatminsizliktir ya... daha ne bekliyorsunuz kardeşim .ben sivassporu buralara getirenlere mecnun odyakmaz ve bülent uygun başta olmak üzere teşekkür ediyorum sevgili sivasspor dün tribünde sesimi duyuramadım ama buradan sesleniyorum seninle gurur duyuyorum
ve dün stadı maç bitmeden terkeden insanları da kınıyorum.
atanurkaradag isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 3 Kullanıcı atanurkaradag'a Teşekkür Ediyor...