Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Store Kime Hizmet Ediyor ?
Alt 22.08.2009, 19:10   #3
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Store Kime Hizmet Ediyor ?

store ve çalışan kişiler işte klubümüzün en büyük yaralarından birisi.Tam bir maduriyet yuvası.İlk çalışan el altında adidas ürün sattı diye kovuldu.Bu abimiz bakalım nasıl olacak.Ama ikisininde tek bir ortak noktası var şu zamana kadar ikisi de çok iyi birer yalancılar.Evet belki bu itham çok ağır bir itham ama gerçek bu.

Bir senedir belki daha uzun zamandan beri storeye yeni ürün gelecek dediler.Fotoğraflarını sanırım temmuz ayında çekmiştim.O zaman bir kaç hafta içerisinde ürünler gelecek dediler ama hala bakıyorum ki hiç bir değişiklik olmamış hatta daha da kötüye gitmiş.Store umurlarında değil ki.Oysaki diğer takımlar demek istemiyorum adamlar aşmış durumdalar zaten.Bursasporlu bir yönetici daha bugün iki adet yeni sezon formamız satışa sunulmuştur diye duyuru yaptı.Ankaragücü maçı öncesi de akın etti alıyorlar.

Storede bir senedir taraftara yalan söyleniyor.Yeni ürün geldiği geleceğide yok.Storedeki sorunlar saymakla bitmez de neyse artık...Orda davul çalsanda hiç bir yönetici ne duyar ne de bir şey yapar...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla