Cevap: Gidiceklerden Yeni Haber Var
Allah Allah bak şu işe...Bizim takıma da transfer bir türlü dayanmıyor...Ya alınanlar takıma alışmıyor ya gelmeyenler şehri beğenmiyor ya da çocukları için fransızca,inglizce bilmem nece eğitim veren kul olmadığı için adamlar bir anda transferden vazgeçiyorlar..Çok ilginç doğrusu..Bunları geçelim beyler..Ben baştan beri böyle bahanelere hiç inanmadım..Bundan sonra da inanmayacağım..Bu transfer olaylarında çok şeyler döndüğünü artık dünyada duymayan bir sağır sultan kaldı...2.olarak Boazza zaten daha önce oynadığı hangi takımda 1 yıldan fazla oynamış ki..Bu oyuncunun mutlaka özel sorunları var..İngiltere'de nredeyse gitmediği takım kalmamış..Aynı Ribery gibi futbolu iyi ama zeka seviyesi düşük bir oyuncu...Umarım bu oyuncu açıklanan sebeblerle takımdan ayrılmıştır..Ne hikmetse ülkemizde bizim takımın dışında bu tür şehir beğenmeme v.b sebeblerle karşılaşan pek fazla takım da yok..Zararın neresinden dönülürse dönülsün kardır...İlerde bu oyuncu tam takıma uyum sağlayıp katkı yapacak durumdayken bu olay olsaydı takımımız için daha kötü sonuçlar doğururdu..Şimdi sezonun daha başındayız;başka bir oyuncu da alabiliriz..Bizi istemeyeni biz hiç istemeyiz...Sivasspor daha iyi oyunculara layık...
|