Cevap: Bouazza'da Şok Gelişme
Bu adamın gidişindeki bahane belli... Şehri beğenmedim, ama mesele kanımca bu değil gibime geliyor. Sebebi bir kaç ana başlıkta tahmin edebiliriz. Ya göründüğü gibi bir takım bulamadı ve bu takım bana yaramaz dedi. Ya hocanın bir takım komplekslerine dayanamadı ki bu çok zor bir durum. Çünkü daha geleli 3-5 gün olmuş bunu algılaması çok zor. Yada bizimde bilmediğimiz bir dolaplar dönüyor kulüp bünyesinde bundan dolayı ayrılmış olabilir. Artı diyelimki şehri beğenmedi. Ne arar yabancı prof. topçu... Bar disko büyük bir ortam vs... Bunların h,ç biri yada kısmen bazıları var. Ama bu adamın genel bir futbolculuk hayatına bakarsanız hiçbir yerde dikiş tutturamamış ve her gittiği takımı murdar etmiş diyebiliriz...
Şimdi takıma kimlerin adı geçti... Razzak Omotoyossi, Dayro Moreno, Renato Civelli, Hamed Namoushi.. Bunlardan bir tanesi bilemi gelmez takıma... Ben bu işte şahsen bir bit yeniği ararım. Tamam gelen Türk oyunculardan çoğunluğu kalitesiz yada bizim takıma fuzuli yere gelen oyuncular. İlerde iyi olmasını beklediğim bir kaç istisna hariç diğerleri bu takıma yaramaz. Cihan, İbrahim Şahin, Kadir Bekmezci, Erman bu kategorilerde.. Ama bir bakıyoruz bizim sıkıntılarımızın olduğu bölgelerde değil bu oyuncular.. Ne dedik geçen sezondan beri... Bizim takımımızda beyin yok. Şimdi ne diyoruz. Takımda hem beyin görevi yapacak oyuncu yok hemde defans ve ön liberoda kesinlikle adamımız yok. Sıkıntılarımız bunlar. Haa son zamanlarda birde kaleci faktörü eklendiki bana göre bu geçici bir durum. Aslında sorunumuz bu gelen adamların neden bir müddet sonra vazgeçtikleri ve neden sözleşme imzalamadıkları...
Herkesde biliyorki bu stadyum bu sene tadilata girdi ve bayağı bir harcama yapıldı. Bundan dolayı basın yoluyla biz taraftarları oyalamak ve heyecanlandırmak maksatlı bu isimleri ortaya atarak bir politika izlenmiş olabilir. Aslında işin kısacası bu adamları transfer edecek paramız ya yok. Yada olan paramız bu adamları transfer edecek güçte değil.
Dedikya bişiler dönüyor ama bizimkisi komplo teorisinden başka değil.. Fakat bir bildiğim şey var bu takım eninde sonunda düzelecek. Nedeni gayet basit. Mehmet Yıldız gelecek Sezer gelecek ve o ruh bir şekilde oturacak takımın içine. Bize artık sadece ve sadece iyi bir defans ve libero mevkiini düzenleyecek ( ön libero) bir adam lazım. Ben hocamıza ve Başkanımıza yinede güveniyorum yinede. Ama biraz eleştirileri dinleyecek ve bu eleştiriler sonunda demeyecekki ben bavulumu alır giderim. Eğer bunu diyecek kuvvetsizlik kendinde (hocamızın) mevcutsa o zaman olmaz işte. Her zaman güveniyoruz. Ya Trabzon seyircisi ve camiası gibi bir taraftar topluluğu olsaydık ne yapacaktı hocamız. 2 gün sonra kaçarcasına giderdi hocamız. Onun için bizi Yiğidoyuz ve bizde çok büyük bir hoşgörü mevcut. Yeterki kendine göre yapmak istediği doğruları bizlere ispat etsin ve bu dönen dolapları (belkide değildir) bize çıksın anlatsın... Desinki kardeşim bizde para yookkk. Bu adamları transfer etmek istedik ama parayı az buldu vs. gibi...
Biz her zaman taraftarından yönetimine teknik kadrosundan malzemecisine çekirdekcisinden !!!! savaşçısına kadar herkese güveniyoruz. Bu sene olmazsa seneye olur ama yeterki dirayetimizi koruyalım. Ve amacımızı muhafaza edelim.
Saygılarla
Düşerken iki şeyi unutma!!!! Kimin seni ittiğini ve kimin seni tutmadığını... Ayağa tekrar kalkınca lazım olacak...
.
KAFKAS ATASÖZÜ
|