Alıntı:
kanımaksa58 Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ayıp sizin yaptığınız ya bu takımı yerden göklere çıkaran bülent uygun o zamanlar iyiydide şimdi iki maç kaybedildi diye kötümü oldu? bu kadar hayin olunmaz ya daha bismillah lig yeni başladı bi durun bakalım ne olacak elbette hatalar olur bu sonuçları bizde hoş görmüyoruz ama takımın yanında olmalıyız biz kendi camiamızı başta bülent hoca olmak üzere ve daha en başından böyle yaparsak elalem ne der benim bülent hocaya güvenim sonsuz takımada herşey yoluna girecektir
|
lafını bilde konuş arkadaşım ne demek hainlik etmeyin falan.bülenti gülüm cicim ballarken iyiydi.başarısında övdüğümüz gibi başarısızlığındada yermeliyizki dengeyi sağlayabilelim.kaldıki ben bülenti karakterinden dolayı sevmiyorum.sezon öncesindeki büyük konuşmalarından dolayı sevmiyorum,SİVASIMIZI kötü gösterdiğinden dolayı sevmiyorum,yeri geldiğinde taraftara sataştığından dolayı sevmiyorum.SİVASa gelmeyen her futbolcudan sonra ŞEHRİ SEVMEDİ gibi abesle iştigal olan ve bir çocuğun bile söyleyemeyeceği sözler söylediği için sevmiyorum.bu sene şampiyonluğun en büyük adayıyız dediği için sevmiyorum.geçen seneni yedeği olan onuru as kadrolu oyuncu yapıpta kadrodaki tumu ve slyayı gönderdiği için sevmiyorum.devamlı musayı oynatıp saç baş yoldurttuğu için sevmiyorum...daha sayıyım mı???tüm türkiyeyi bize düşman ettiği için,başka b ifadeyle insanlar bize sempati ile bakarken bizi söylemleriyle antipatik yaptığı için sevmiyorum hepsi bu kadar