Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR...
Alt 24.08.2009, 03:02   #24
scheinwetten
Acemi Yiğido

scheinwetten - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

29 Mesajına 41 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 669 scheinwetten FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR...

Alıntı:
yigidocengiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
lafını bilde konuş arkadaşım ne demek hainlik etmeyin falan.bülenti gülüm cicim ballarken iyiydi.başarısında övdüğümüz gibi başarısızlığındada yermeliyizki dengeyi sağlayabilelim.kaldıki ben bülenti karakterinden dolayı sevmiyorum.sezon öncesindeki büyük konuşmalarından dolayı sevmiyorum,SİVASIMIZI kötü gösterdiğinden dolayı sevmiyorum,yeri geldiğinde taraftara sataştığından dolayı sevmiyorum.SİVASa gelmeyen her futbolcudan sonra ŞEHRİ SEVMEDİ gibi abesle iştigal olan ve bir çocuğun bile söyleyemeyeceği sözler söylediği için sevmiyorum.bu sene şampiyonluğun en büyük adayıyız dediği için sevmiyorum.geçen seneni yedeği olan onuru as kadrolu oyuncu yapıpta kadrodaki tumu ve slyayı gönderdiği için sevmiyorum.devamlı musayı oynatıp saç baş yoldurttuğu için sevmiyorum...daha sayıyım mı???tüm türkiyeyi bize düşman ettiği için,başka b ifadeyle insanlar bize sempati ile bakarken bizi söylemleriyle antipatik yaptığı için sevmiyorum hepsi bu kadar
senin gibi düsünenlerin bülent i sevip sevmemesi okadarda önemli degil.
bizim burada bülentin karakteriyle falan isimiz yok.hep sana göre kötü olan seyleri yazmissin.dogruya bu adam 3 yildir bu takima hic birsey yapmadi bu sehire hic hizmet etmedi hic birsekilde katkisi olmadi degilmi?acaba bu takim 3-5 hafta sonra cok daha güzel oynayip maclar kazandiginda bu yazdiklarini yutma ve sakin farkli düsünme sen aynen böyle düsünmeye devam et..........
scheinwetten isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla