Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR...
Alt 24.08.2009, 03:48   #28
yigidocengiz
Tecrübeli Yiğido

231 Mesajına 294 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 705 yigidocengiz FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: UYGUN : GERÇEKLER ACIDIR...

Alıntı:
scheinwetten Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
senin gibi düsünenlerin bülent i sevip sevmemesi okadarda önemli degil.
bizim burada bülentin karakteriyle falan isimiz yok.hep sana göre kötü olan seyleri yazmissin.dogruya bu adam 3 yildir bu takima hic birsey yapmadi bu sehire hic hizmet etmedi hic birsekilde katkisi olmadi degilmi?acaba bu takim 3-5 hafta sonra cok daha güzel oynayip maclar kazandiginda bu yazdiklarini yutma ve sakin farkli düsünme sen aynen böyle düsünmeye devam et..........
sen sıkma canını arkadaşım ben ne söylediğimin farkındayım,inan bana ben geçen sende aynı şeyleri söyledim ve söylediklerim maalesef çıktı,anlaşılan bülenti daha tanıyamadınız.zerre miktarda SİVASı düşünüyosa ben hiç bişey bilmiyorum.kaldıki kimse benim SİVASlılığım tartışamaz.ben maç kaybettik diye eleştirmedimki,bu takımı bu durumlara düşürdüğü için eleştirdim.hem bu takımın son iki sezodaki başarısını kendisine önceden söyleseydiniz o bile inanmazdı buna.bi takım kurdu ve bu takım hiç beklenmeyen başarılar aldı.niye kızıyosunuzki nasıl göklere çıkardıysak yere indirmeyede hakkımız var,yine söylüyorum bu adam bu takımı şampiyonda yapsa ben bu adamı sevmiyorum arkadaş siz ne derseniz deyin