Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas`ta Transfer Hareketliliği !
Alt 24.08.2009, 13:00   #14
Yadigar Barcin
Acemi Yiğido

38 Mesajına 47 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 667 Yadigar Barcin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas`ta Transfer Hareketliliği !

Cok iyi hatirliyorum, Kamananin ilk oynadigi mac sonrasi Sansal ve Erman hoca Sivassporumuzu ve Bülent Uygunu göklere cikarmisti.
Nedeni ise Sivassporun yaptigi ucuz ve kaliteli Transferlerdi, bugün gibi hatirliyorum kamanan 1 sene boyunca takip edilmis ve 1 senenin sonunda takima Transfer edilmis, daha bir cok oyuncunun takipte oldugunu söylüyordu bu ikili, ve Sivasspor bu tür oyunculari bulmasi icin Dünyanin bir cok yerine 100 kisi görevlendirilmis, nerde bu 100 kisi??
Sansalla Erman hocanin hüsnükuruntusumuydu bu söylenenen veya bu politika artik uygulanmiyormu, simdi ne degistide adam akilli bir Transfer yapamiyoruz veya gelen kacip gidiyor, yoksa Piyango misali getirdigimiz oyuncular sansimiza iyimi cikiyordu??
kalmis bir hafta transfer yapmak icin, bu saatten sonra yapilacak transferinde ne derece takima katki saglayacagi süpheli, en iyisi elimizde olan kadroyu iyi motive edip oynatabilmek ve en azindan bu Sezon kümede kalmayi basarmak, gerci kaybetmis oldugumuz bir sey yok henüz, daha Sezonun basindayiz, görüyoruzki rakiplerimizde bir hayli puan kaybina ugradilar ve dahada ugrayacaklar.
Elestiride belki cok ileri gittigimizde oldu takimi, ama elestiride hakkimiz, cünkü bu seneki calismalar ne yazikki yolda kalmistir, elestirinin olmadigi yerde Diktatörlük olur ve biliyoruzki Diktatörlük yasadigimiz bu cagda kabul edilecek bir yönetim türü degil, Sivas takimi ve Sivas halki Diktatörlügü kabul etmez..
Insallah yapilacak Transferler tutar ve kalirlar..
saygilar
Yadigar Barcin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Yadigar Barcin'a Teşekkür Ediyor...