Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivas`ta Transfer Hareketliliği !
Alt 24.08.2009, 12:33   #18
yener_sahin
YASAKLI ÜYE

811 Mesajına 2.057 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 yener_sahin FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Sivas`ta Transfer Hareketliliği !

Alıntı:
gül5858 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Bu nasıl bi durum anlamadım transfer zamanı geldi geçti hep satıyoruz bir türlü yeni futbolcu alamadık gelende kaçtı.
Ya bişiylerin ters gittiği belli ama ne zamana kadar susulacak bu olumsuz dağınık ve kordine, eksikliği olan Sivas spor yönetimi yada Bülen Uygun yada ne biliyim işte kimden neden kaynaklı anlamakta güçlük çekiyorum.

Bittik ya biz resmen bunun söylenecek nesi kaldı ve düzelecek nesi var.
Bir an önce birşeyler yapın artık biz başkalarının taraftarı gibi eylem yapmıyoz

Sivas spor'a sırt çevirmiyoz hep destek hep destek.Çoğu taraftarımız cebindeki son parasını bilete veriyor çoğu taraftarımız arkadaşlarından borç alıyor ve maçlara destek veriyor.
Yazık ya bu kadar vurdum duymaz olunmasın artık bizleri düşünün yeter yeter yeter.
Mecnun başkanın ileriye dönük planları işte bu zamanlarda gerçekden açığa çıkıyor.Zamanında iyiyi planlayan birisi kötü duruma düşüldüğünde neler olacağını da planlamıştır.

Yıllar önce varolan grupların kaldırılması ile bu gbi zamanlarda sessizliği muhfaza edersiniz.O zamanlarda olsa çoktan stadyumda tepkiler dile getirilmişti.Bu da ne yönetimi ne de teknik heyeti memnun ederdi.Eskiler bilir bir ŞekerSpor karşılaşmasında olanları.O zamanın taraftarının maça ve futbolculara ne kadar etki ettiğini.Ama siz güçlü bir taraftar grubu istemezseni işte bu şekilde biraz kafanız rahat eder.Saygı duymak lazım Mecnun başkana gerçekden işini çok iyi bilen birisi...
yener_sahin isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda yener_sahin'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...