Cevap: SİVASSPORA HAİN SALDIRI
arkadaşlar sonuçta bende bir sivaslıyım emin olun bende sizin kadar özeniyorum ama dediğim gibi şuan gördünüz site hiçbirşey sadece bekleyin diyorum sizden gelenler kısmına gelince arkadaşlar bunlar mutlaka yapılacak ama admin onaylı olacak herkes istediği gibi paylaşım yapamayacak bu söylediklerim mailler içinde geçerli sebebine gelince sivassporun çok düşmanı var en iyi örnek konunun başında yazıyor sivassporu çekemeyen bir kesim var siteden gelen mailler önce mutlaka bize gelmek zorunda onayından sonra gideceği yere gidecektir. bir ara denedik biz bu konuyu inanılmaz mailler gidiyor doğru düzgün mail atana eyw ama birde diğer kuş beyinli insanlar var ip adreslerinin belli olduğunu bile bile ağıza alınmayacak küfürler ediyorlar bunu başkanın yöneticilerin veya futbolcuların direk görmesini asla kabul edemeyiz.
Store olayına gelince arkadaşlar biz bu bölümü şuan 8 arkadaşla beraber oluşturuyoruz siteden online kimseyle uğraşmadan kredi kartına taksit seçenekleriyle satın alabileceksiniz daha çok projemiz var ama biraz daha sabır çünkü birde bunun onayını almak var site bittiği zaman göz kamaştıracak ama tam size bir tarih veremem bu konuda bana soru sormak isteyen veya öneride bulunmak isteyen arkadaşlar varsa
buradan istediğiniz soruyu sorabilirsiniz ve zevkle yanıtlarım hepinize iyi günler dileri arkadaşlar
|