Cevap: Maçı Değerlendirelim
Cok ilginc bir taraftar profilimiz var. Biri cikiyor Bülent Hoca seni seyiyoruz diyor bu gayet normal ama sevenlerde sevdiklerini uyariri bunu unutuyorlar.
Bir digeri cikiyor taraftarlik adina sirf Bülent Uygunu sevmedigi icin ben bu takimin yedigi gollere mutlu oluyorum yazabiliyor. bununda istemi basarisizliktir sirf hocayi sevmedigi icin.
Degerli hemsehrilerim Ortada bir basari veya basarisizlik varsa bunu tek bir kisiye mal etmek yanlistir.herkesin payi olumlu olandada olumsuzlukdad görülmeli. Haca isterse dünyanin bir numarali hocasi olsun dedigini yaptiracagi oyuncu olamazsa kac para eder O hoca... yada tersi. bes paralik bir hoca elinde yenetnekli ve yaratici oyuncular olur. cikar sahada aslanlar gibi topunu oynar bireysel yetenekleri ilede oyunu süsler.
Bir Futbol takimini Basarili kilan Onun kollektif calisma tarzidir Önüne basariyi koymus basarili yönetim basariyi getirecek teknik heyet ve basariyi getirecek takimi kurar basariyi getirecek teknik heyetse takimini basarili bir bicimde hazirlar teknik katkilarini takiminin sahada basarili bir bicimde mücadele etmesine hizmet eder. Takim oyunculari ise ortaya koyduklari basarili oyunun gururunu Taraftarina yasatir taraftarda bu basarinin devam etmesi icin elinden gelen her destegi takimina sunar.
Onun icin her arkadas olumluluklarada genis aci ile bakmasi olumsuzluklarada genis aci ile bakmasi lazimki birilerine haksizlik etmesinler yada birilerinin emegini gayretini görmezden gelmesinler.
|