Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...
Alt 26.08.2009, 22:42   #131
KAOS
Yiğido

KAOS - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

132 Mesajına 227 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 696 KAOS Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.
Standart Cevap: Bülent UYGUN`u Seviyoruz Çünkü...

Alıntı:
carizma0658 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
bir yerlerımızı yırtıyoruz büleny hocaya olumsuz yazmayın diye ne yapsın ya herşey birden olmuyor kolay degıl ve gercekten emınımki sivas layık oldugu yere gelecektır sadece sabır bu kadar zaman dilimi içinde türkıye olsun avrupa olsun helal olsun be helal olsun avrupaya gittik ne hemen uefa kupasımı bekledı bazı arkadaşlar evet çok acımızsz eleştırı ypıldı ve bu sitede üzüldüm hangı anadolu takımı bu başarıyı gösterdı 5 yılda bu başarıyı gösteren yigidolar emın olun 5 yıl sonra tarıh yazacaktır yapmamız gereken sabır ve sivasa herzaman destek ve en önemlısı sahıp çıkmalıyız bu sivas spor bizim degerını mutlaka bilmelıyız helekı sivasta yaşayan arkadaşlar sivas spor sizin için büyük bir nımettır futbol bu yenmenın yanında yenılmekte var SİVASA BÜLENT HOCAYA MECNUN BAŞKANA TAFARTARA VE DESTEK OLAN HERKESE KRNDI ADIMA YÜREKTEN TEŞKKRLER KORKAN DEGIL KORKUTAN BİR SİVAS UNUTMAYIN BAŞKA BİR SİSVAS YOKK
Neden olumsuz bişey yazmayacakmışız anlamıyorum, koyun muyuz biz..?
Avrupaya gittik gördük ne olduğumuzu hem bu sene hem geçen sene..
Hala anlamıyorsunuz kimsenin skora bişey dediği yok.
Az bir toptan anlıyorsan, biraz dünya liglerini izliyorsan (öyle barca real demiyorum, en orta hallisinden takımları izle) ve lanet olsun ki bu seneki Galatasaray'ı az bide Fenerbahçe'yi izliyorsan (ki nefret ederim üçünden de) takımın bu sene top oynamadığını anlarsın, geziniyorlar, oyalanıyor ve hiç bir gelişmede yok, kimse kendini kandırmasın ukraynada kafa kafaya oynadık diye adamlar oynamayınca sen oynadı oluyorsun.
Bide ne alakası var yav "başka Sivas yok" noluyoruz savaşa mı gidiyoruz, şehrimize saldırı mı var anlamdım ki?
KAOS isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda KAOS'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...