Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim
Alt 27.08.2009, 00:16   #76
alperen2009
Yiğido

alperen2009 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

62 Mesajına 86 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 630 alperen2009 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim

Alıntı:
SivasSpor.Com Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster

Sivassporumuzun Avrupa Kupalarına veda ettiği bu maç hakkında sizlerin maç hakkındaki görüşlerinizi almak istiyoruz.

Maçın yıldızı kimdi ?

Maçın en kötüsü kimdi ?

Maçta göze çarpanlar ?

Ne gibi eksiklerimiz var ?

Mağlubiyetin Nedeni ?

Maç hakkında genel yorumunuz ?

Benim mac sirasinda uykum gelmisti az kalsin uyuyordum arkasdaslar, 90 dakikada kamanla bi pozisyon bulduk,kaleci topu cikardi kornere gitti hakem maci bitirdi, baskada futbol adina bisey hatirlamiyorum ben
siz hatirliyormusunuz??? cok yazik cok avrupa bizim neyimize arkadas,zaten inanin hic kimse sivassporun sampiyonlarliginde yada avrupa liginde oynayacagina ihtimal vermiyordu cunki iki on eleme oynamamiz gerekiyordu sampiyonlar liginde, bulent hoca buna ragmen takimi yeniledi sanki yangindan mal kacirircasina suna bakin bi

pini felix bali karsiliginda ugur kavuk
kanfori silla ve herve tum :karsiliginda erman kilic
madou diallo diyarbakira verildi
Bilica karsiliginda yasin cakmak arti para aldik almaz olaydik o FENERINparayi
mohammed ali
baska varmi bilmiyorum bu arada mehmet yildiz ve sezer baduruda tarnasferlerden sayabiliriz onlarda sivassporun en zor zamaninda olmadililar sakatli klarindan dolayi

bi sayarsaniz tam 8 futbolcu mehmet yildiz ve sezerle birlikte bu ne anlama gelir gecen yilin ilk on birin 8 i yok geriye kim kaldi abdurrahman kamanan \
ve petkovic al iste arkadas, yasin cakmak diallonun sag bacagi etmez inanin
arkadaslar, iyi guzelde butun bunlara ne gerek vardi, diyorumya SAMPIYONLAR liginde zaten iki tur oynadik birakin SIVASSPORU o turlari ne galatasaray ne fener ne de bjk gecebilirdi kimseyi kandirmayalim. butun bunlar bilindigi halde biz ne guzel kendi yagimizda kavrulup gidiyorduk
takimi alel acele degistirdik, blica kalmak istemedi deniliyor, adam fenerde bile 58 numara giyiyor bence bulent hocada yonetimde fakina fardi hatalarin onemli olan hatlardan ders cikarmaktir arkadas, zaten bu hafta trasfer sesonuda kapaniyor ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN KUSURUM VARSA AFFOLA SELAMLAR
alperen2009 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla