28.08.2009, 13:41
|
|
|
Acemi Yiğido
44 Mesajına 60 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 643 
|
Cevap: PFDK'dan Diyarbakırspor'a Ceza
Alıntı:
giants Nickli Üyeden Alıntı
DiyarbakirSpor bu ülkenin takimi.DiyarbakirSpor macinda cikan olaylari olaylari yaratanlar DiyarbakirSpor taraftarini provoke edip istediklerine ulasmislardir.amaclar Ülkemizin bütünlügü icerisinde farklilik gözetmeksizin yasamak istiyen insanlarin arasina nifak sokmaktir. Burada bu olay üzerinden genelleme yapip tüm Diyarbakir insanini bu provakatörlerle ayni kefeye koyarsak bu oyuna gelmis oluruz.Diyarbakir bizim ülkemizin bir parcasi ora insanida ülkemizin insani ise. bizimde birilerinin oyununa düsmememiz lazim zaten o olayi organize edenler.Düsmanlik daha fazla sürsün, daha fazla cahil insanin kandiriyim saltanatim sürsün diye düsünüyor...... Bu oyuna gelinmemeli.
|
Nedense beni kimse proveke edemiyor ben hiç bir polise güvenlik güçlerine taş atmıyorum ama ne hikmetse hep bu insanlar kandırılıyor hep bu insanlar masum cahil gibi gösteriliyor acaba diyorum bu insanlara kandırılıyor bunlar cahil diye iyi gösterenler in 1 nin başına bu kişiler tarafından bir zarar gelse ne düşünürlerdi bu sizin deyiminizle kandırılan provake edilen insanlar tarafından 30.000 civarında şehit 40.000 civarında sivil vatandaşımız can verdi hala bu insanların cahil ve kandırılmış insan olduklarını mı düşünüyorsunuz acaba ayrıca biz tüm diyarbakırlılara falanda laf atmıyoruz olayı gerçekleştrenlerden bahsediyoruz biz gercek diyarbakır halkıyla vatandaşız vatan hainleriyle degillllllllll
|
|
|