Alıntı:
sevda58 Nickli Üyeden Alıntı
okudum abi merak etme, ama bulent hocamiza BüLO denmesi yanlis, yazini okudum, abi dogru diyorsun bulent hocamiz bizim dusmanimiz degil, belki sevemeyenler vardir, varsin sevmesinler, ama unutmasinlarki bu takimin basinda bulent hocamiz vardir, destek zamani... hem sivassporumuza, hem mecnun baskanimiza hem bulent hocamiza, hemde futbolculara, cunku suan onlarin buna ihtiyaci vardir...
|
kesinlikle katılıyorum takıma destek noktasında.benim bülent uygunu sevmeyişim bir kaç günlük bi olay değil,hatta ilk geldiği zaman o kadar mutlu olmuştum ki anlatamam.fakat şimdi bülent uygunun yaptıklarına bakınca(fenere maç satmalar,boyundan büyük konuşmalar,büyük klüplere sataşmalar yok 5 yeriz,7 yeriz6 yemeyiz yok 8 yemeyiz falan,taraftarı aşağılayan demeçler vermeler bizi onunla bununla kıyaslamalar,o olmayınca bizim için dünyanın sonu gelirmiş gibi havalanmalar vs) bu insana karşı içimde zerre kadar saygı kalmadı.ama hassasiyetiniz için teşekkür ederim.elbetteki hepimiz SİVASSPORUMZUN başarısını istiyoruz,ve İNŞALLAH bu konuşmalar hiç yapılmamış olur