Tekil Mesaj Gösterimi
Alt 23.10.2005, 01:49   #108
KEREM_58_34
Yiğido

KEREM_58_34 - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

2 Mesajına 4 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 765 KEREM_58_34 Maalesef Forumlarda cok az yorum yapıyor.

BU ŞİİRLER DE BENDEN BU ŞİİRLERİN BENİM İÇİN ÇOOK ÖNEMİ VAR...

Ağlama gözlerine yaş değmesin gül dudaklarından tebessüm eksilmesin sev kalbinden yerim eksilmesin unutma ki benim için değerlisin.

Bir nasihat:Kendine dikkat et.Bir rica:Sakın değişme.Bir Dilek:Beni unutma.Bir yalan:Seni hiç sevmiyorum.Bir gerçek: SENİ SEVİYORUM.

Sen bazen dudağımdaki gülücük bazen yüreğimdeki ateş bazen de gözümden akan yaşsın ama her zaman küçük kalbimdeki en büyük parçasın Sen Canımsın Bitanemsin.

Ben her gece sen uyurken dalga vuruyorum sahillere , Rüzgar olup esiyorum sessizce , sen uyurken yüreğim geliyor üstünü örtmeye bensiz ÜŞÜRSÜN DİYE ! ! !

Ellerini tutmaktan değil bir gün bırakmaktan korkarım acı çekmekten ağlamaktan değil seni incitmekten korkarım.Benim tek sevdiğimsin ben sensizlikten korkarım...

Korkma sakın gecelerden ! Pencerende yıldız gibi parlayacağım uzaklarda ‘yalnızım’ Sanma ! Nefes gibi içinde.Gölge gibi arkanda,Kan Gibi Damarlarındayım...

Bulutların gözyaşları pencereye vururken hayallere daldığın bir gecede hangi hayaller sana uyumayı unutturuyorsa geleceğin sana onları yaşatsın...

Sen (S)eni düşün kimseyi düşünme.Sen (S)eni sev kimseyi sevme. Sen (S)ana güven kimseye güvenme baştaki (S) leri (B) yap Kimseye söyleme.

Cama vuran her damlada sen bir tek sen varsın Şimdi ne istiyorum biliyor musun ? Her gün yağmur yağsın...