Konu
:
Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
30.08.2009, 23:38
#
13
Phöenix58
Yeni Yiğido
14
Mesajına
22
Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı:
0
Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
Hocam ne oluyor bu Takima?
Simdiye kadar cok güzel seyler yaptiniz ve bunu kimse inkar edemez.
Ama görünen o ki gidisatimiz hic de hos degil. Diyarbakirspor gibi lige yeni cikmis, büyük bi ölcude ligden düsmeye oynayacak bir takimi kendi sahamizda yenemiyorsak, biz o zaman neyiz? Her seferinde bizim büzcemiz bu, transfere fazla para harcayamayiz söylüyorsunuz. O zaman simdi bunlarida hesaplamissinizdir. Ne yapacaksiniz, cok merak ediyoruz. Sivasspor o kadar para kazandi. Paranin 3te 1ini tranfere harcasaydiniz böyle olmazdi. Transfer döneminin kapanmasina 1gün kaldi hadi yapin bakalim yapacaginizi.Nerde beles vardiysa onlari topladiniz. Büyük takim olmak demek bu mu sizin zihniyetinize göre, anlamiyorum. Ya her takim basarili transferler gerceklesti ama sizlerin cebinde akrep oldugundan, nerde bedavaya veya 2. 3. 4. amatör klas futbolculari vardi ise topladiniz. Helal olsun. Büyümeye giden takimi bitirdiniz. Sivasspor ligden düserse eger bunun hesabini verebilecek misiniz? Soruyorum. Ben size sayin Bülent Uygun ve Mecnun Odyakmaz saygim sonsuzdu ama artik yaptiginiz akil almaz islerle bunu da kaybetmeye basladim. Sen gel sampiyonlar ligi ön eleme maci yapacaksin ve bu futbolcularla basarili olacaksin. Yok öle sey. Inanin kendimi zor tutuyorum sinirimden aglayacagim ya. her insan ta hazirlik maclari ndan beri takimin S.O.S. verdigini gördü ama siz göremediniz.
:ma d:
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Phöenix58'a Teşekkür Ediyor...
galipgelen
,
hiko58
Phöenix58
Açık Profil bilgileri
Phöenix58 nickli Üyeye özel Mesaj Gönderin
Phöenix58 - Daha Fazla Mesajını bul