Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB
Alt 31.08.2009, 00:46   #60
cyclone58
Yeni Yiğido

0 Mesajına 0 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 cyclone58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Maçı Değerlendirelim SS 0-2 DB

Alıntı:
refikpura Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Takımına sahip cıkmak bi yıllık kombineyi 50 milyona almak mı yoksa cebinde ki son 10 milyonu takımına verip bilet almak ya da orjinal forma almak mı? İki üc hareket çekmeke taraftarlık olmaz. Sizin gruplardan önce bizim grubumuz vardı üniyigido diye. Bize bedava verirlerdi bileti ama su kadar söylüyorum ben asıl simdi kulubume destek oluyorum. Maç boyu bagırmıyorum ama lisanslı urun alıyorum maça gidip para veriyorum. Bi seozunluk yere 50 lira vermiyorum. bir maça 10 lira veriyorum
Millete sövmeye hakkın yok. benim bülent istifa demeye hakkım var ama bence snein yok.
Takımına sahip çıkmayı hemen maddiyat yönüne bağladın ordaki adamların maçlara son parasını vererek geliyor ve o parayıda bulamayanlarda oluyodu senin paran varsa tabi alır girersin forma alırsın tamına lisans lı 1 forma almak katkı olsaydı kulüp önce bu altyapısını düzeltirdi kaç çeşit ürün var store da söylesene bana yeni sezon formaları geldimi söylesene takım önce onları halletsin sonra gelsin bize lisanslı forma alın desin bu takıma bu günde bu zamanda lisans lı ürün almak değil boğazını patlatana kadar destek olmak önemlidir tamammı maçtan sonra takım otobüsünü tezahuratlarla uğurladık kim geldide bizden başka destek verdi söylesene ??
cyclone58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla