Alıntı:
KAOS Nickli Üyeden Alıntı
İstifa etmesini isteyenleri anlamıyor değilim ki, ben kol kırılır yen içinde kalır demeye getirdim.
Ayrıca istifa da bir fikirdir ancak olacaklar iyi yorumlanmalıdır. Futbolcu alma işi yetişmez, bu takımı Bülent bey kurmuştur, yeni hocanın bu oyuncularla neler yapabileceğim iyi düşünülmelidir.
Şu sorulara cevap verilmelidir.
1. Transfer yanlış mıdır? (hemfikiriz ki yanlış, yeni hocanın transfer yapma şansı ilk yarı için bitmiştir)
2. Futbolcular Bülent beye rağmen mi oynamamaktadır? (hiç sanmıyorum, adam çoğunun menejeri)
3. Taktik hata mı yapılmaktadır? (tartışılır)
4. Bülent bey gidişinin yolunu mu yapmaktadır (ben bunu hiç sanmıyorum, böyle arpalık ve böyle bir desteği hiç bir yerde bulamaz)
Sonuçta Bülent beyi göndermek ve yerine hoca bulma olayı çok iyi tartılmalıdır.
Ama ona iyi bir ders de verilmelidir.
|
çok güzel özetlemıssın hemserım. ortada buyuk hatalar ve sıkıntılar var ama daha cok benım zoruma buraya macdan erkenden cıkıp da gelıp burda oturdugu yerden ahkam kesenlerın kendılerını gercek sıvassporlu gıbı gorupde takımın ve teknık ekıbın arkasında durmaya calısanları yalakalıkla ıtham edenlerın pişkin pişkin konusmalarıdır.neymıs satılık kombıneler,bedava kombıneler varmıs.. orda 90 dk bagıracaksın destegını vereceksın ondan sonra burda artıstlık yapacaksın sen 5 lıralık bıletlere ragmen stadı doldurma,en ufak bı sıkıntıda hemen terket stadı ondan sonrada kalkıp takım hakkında yok su sole olmalıydı bu bole olmalıydı dıye otur ahkam kes.yemezler beyler yemezler bı tek trabzon macında ıstanbul takımları macında stadı doldurunca taraftar olunmuyor.. bulent hocayı bozuk para gıbı harcıyanlar buraya kımın gelmesı gerektıgınıde bı yazsın bı zahmet! bulent hocanın kulagı cekılecekse bu bı tek yonetımın hakkıdır. kendını taraftar sanan ınsan topluluklarının degıl!