Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun.
Alt 31.08.2009, 13:03   #1
Sivaslibey
Tecrübeli Yiğido

Sivaslibey - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

274 Mesajına 526 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 837 Sivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer AnblickSivaslibey ist ein wunderbarer Anblick
Standart Cevap: Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun.

Helal olsun, aynen katiliyorum sana. Bugün birinci ligde oynadigimiza dua edelim. Herangi basit bir takim olabilirdik sûrekli tutunmaya oynayan ama biz iki senedir süper ligde kendimizde bahsettiriyoruz. Dünya taniyor yavas yavas artik bizi.

Bülent hoca'ya çok sey borçluyuz ve ben inaniyorumki dahada çok sey katacak. O giderse bir daha Sivas dikis tutturamaz çünkü yerine geçecek hoca YOK Türkiye'de. Yabancilarda anlamaz.

Hoca'yi istifa'ya cagiran akli eksik olanlar biraz daha düsünme gayretinde olurlarsa daha mantikli davranmis olurlar.

Sivas'a yabanci gelmek istemiyor. Kaldiki türk oyunculari bile gelmek istemiyor. Bülent hoca yabanci alinca hem genç olsun hem iyi hemde ileriye yatirim yapmak istiyor. Her zaman bir Bilica bulamiyorsun. O zaman biz kapmistik, sansliydik yine yönetim ve Bülent hoca sayesinde müthis bir is gerçeklestirilmisti.

Her sene sampiyonluga oynayacagiz diye bir sey yok. 10 000 kisilik bir stadi bile dolduramiyoruz. Kulüp parayi nerden bulacak ?????

Sivas maçlarini avrupada oynasa maçlarina daha çok seyirci gelirdi eminimki.
Sivaslibey isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Bu Konuda Sivaslibey'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...