Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun.
Alt 31.08.2009, 18:03   #30
giants
Tecrübeli Yiğido

giants - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

259 Mesajına 483 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 giants ist zur Zeit noch ein unbeschriebenes Blatt
Standart Cevap: Düşsen de amatöre terkeden kahpe olsun.

Taraftarlik sadece kombine ve ürün almakla oluyorsa inan bana bir futbol takimini giyindirecek ürüne para verdik. kombine ise aldigimiz kombinelerle 10-15 adam maratonda mac izliyor. sizin oradaki kistas aldiginiz seyleri avrupadam 1000-1500 km mesafeden gelip 10 adamin kapisindan cikip maratonda oturup mac izlerken verdigi parayi sirf takimini görmek icin verip izleyenler oldugunuda unutmayin. ayrica avrupalardan kalkip sirf maclari izlemek icin yilda dört bes kez gelenleride azimsamayin. kisiler dogruyu yaptigi oranda desteklenmeli. bir imam bile 20 yil namuslu yasar arkasinda saf tutarsin 20 yil sonra bakarsin o imam insanlara karsi büyük bir kabahat isler arkasinda saf tutmazsin. ama camine sahip cikarsin.ayrica konuya iliskin sen merak etme sen ben istedim diye bu takimdan kimse istifa edmez mesele insanlarin bu takima olan ilgisinin ölcüsüdür. eger birileri bu durumdan rahatsizsa ve bunlarin sayisi coksa yanlis olan seyler icin cözüm üretmek zorunda kalinir. yok sizlerin yaptigi gibi vefakarlik adi altinda koskoca camianin yipratilmasina icinin bosaltilmasina seyirci kalirsaniz iste basin sözcüsünün yaptigi gibi birileri cikar daha fazlasini ister. 12.hafta daha sabredin der. 12. ci haftadan sonrada yükünü tutar bizden buraya kadar biz cok ugrastik beceremedik yapan gelsin der cekilir kenara. Tüm düsünce ve istem Sivaslilarin degeri olan SivasSporun daha iyi nasil olura dönük olmasi gerekir. Takim taraftarligi önüne bireyleri koyarsaniz. bunlar nasil olsa tepkisiz daha fazlasinida yapalima acik kapi birakilirki bu tavirda olanlar asil takimlarini cökmesine zemin hazirlarlar.Ayrica taraftar senin manevi destekcin oldugu kadar ürününü pazarladigin müsterindirde senin tüm caban bu kesmi menmun etme üzerine kurulmali. bir taraftan sehrini takiminin basarisinin manevi ahizin duymasini saglarken diger taraftan ortaya koydugun ürün(Oyun) lede onu mutlu edeceksin. Bu camiada mutsuluk üzerine bina insa edemezsin yine tüm fedakarligi karsidan bekleyip daha fazla daha fazla diyemezsin.daha fazla istiyen daha fazla vermek zorunda.Basit bir örnek gecen sezonun sonunda bir taraftar ile hocanin yazismasi.. gecen Hocanin sitesinde dolasirken buldum alin okuyun bakalim kim kimden ne almis...Artk bazi seyleri birbirine karsitirmayi birakalim ne Kisilere degil camiaya sahiplenelim buraya kadar gelmis isek bu camianin basarisidir. birilerine bu anlamda minnet duyacaksak bu takimi kuranlara minnet duyalim.

http://www.bulentuygun.com.tr/Ziyaretci.aspx

Ates Cagdas 23.06.2009 13:29:07
Öneri
Degerli hocam sizin kaliteniz ve profosyonelliginiz tartisilmaz 2008.2009 sezonunu özellikle ikinci yarisinda hem ligin hemde basiniza getirilen komplonun stresini yasadiniz,dönem dönem demeclerinizde bu drumun sinir yapinizi etkiledigindede bahsdtiniz. Sivas da ligin son macinda seyirci ile yasadiginiz sinir savasiminida bunun yansimasi olarak düsünmek istiyorum fakat ligin bitimine 5.6 hafta kala verdiginiz talihsiz demeclerin bu noktaya getirdigini göremediniz. bir taraftan seyircinin ilgisizliginden yakinirken maclara ilgi duyan taraftar kesmi ilede polimige ve kavgaya girdiniz.siz kendini liderlige alistirmis hatta sampiyonlugu arzulayan isteyen hatat takiminin basarisina bakip buna inanmis bu yolda daha iyisini isteyen taraftara 5 yil öncesini düsünün nerdeydiniz simdi nerdeyiz one göre konusun dediniz. gecmise göre dogru ama o anin beklentilerine cevap olan bir demec degildi. bu durum Sivas daki son macada yansidi ve bardagi tasirdi. karsilikli tepkiye neden oldu, siz bir profosyonel olarak gerek son macta gerekse lig bitiminnin arefesinde krizi yöneten olamak yerine krizi yaratan durumuna getirdiniz kendinizi. bakin en basiti Ben ve bir kac arkadasim Avrupadan sirf SivasSpor maclarini izlemek icin bir yilda 4 veya bes kez hafta sonu gelip döndügümüz maclar oldu. klüp icerisinden bizi sampiyon yapmazlar demeclerine size takima yapilanlari görmemize ragmen biz bile kendimizi inandirmistik sampiyonluga. olamamanin buruklugu, hüznünü ve üzüntüsünü agir yasadik. birde sizinle icerde disarda yanyana olan icerde destek vermeye calisan taraftarin üzüntüsünü hissedmeniz gerekirdi. istanbul takimlarinin taraftarlarinin hircinligini ve futbolu sidet boyutunda saldirganliga ve terbiyesizlige vurdugunu en iyi sizin bilmeniz lazim. bizim seyircimiz rakamsal anlamda istenilen düzeyde olmasada rakiplerine hakaret ve saldirganlik yerine karanfille karsilamayi secmis bir seyirci kitlesi. bu sebeble sizden beklentimiz sivasli taraftarla aranizdaki buzlarin eritilmesini saglamak. 5 yil öncesi demek yerine Traftarimiz sampiyonluga inanmisti bu inanci biz verdik. Bu mutlulugu yasayamadigimiz ve taraftarimiza yasatamadigimiz icin üzgünüz deseniz en azindan mevcut tarartar kitlesi ile buzlari eritirsiniz. bu yaklasim sizi dahada büyütür. selam saygi ve seygilerle. Ayrica yeni sezonda sahsiniza takima ve bizlere basarilar
.

Bület Uygun: gerek yok şampıyonluğa 6 yıldır burdayım daha adımı hep bır ağızdan bağırırken duymadım sen duydun mu ben tek başıma mucadele ederken kım vardı ne polemığı öylede bı şey yok polımık gıbı ben dedıklerımın arkasındayım ınternette haber cıkıyo yorumlar bakıyorum 2 tane bıle yok dıyer andolu takımların kınde kendı taraftarları toz kondurmuyor 80 tane yorum ama bız fenere yenılınce mac sattı dıyecekler polımık dıyecen her kes ışıne bakacak seyırcı mac ızleyıp takımını destekleyecek benı desteklememış önemı bıle yok selamlar anladın sen dımı dedıklerımı
giants isimli Üye şimdilik offline Konumundadır  
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı giants'a Teşekkür Ediyor...