Cevap: Sivas'ta Sıcak Saatler
3 sezon sivası çalıştırmış bu 4. sezon. sivasın şu an açık ara galibiyet alarak lider olması lazımdı.üç sezonda takımı oturtamayan bir teknik adam 4. sezonda takımı bitiriyor. yönetim bülentin arkasındayız diyor. vallahi anlamak güç. demekki bizim yöneticiler futboldan anlamıyor. yada bu işin içinde bir iş var. adam kurulu takımı bozacak futbolcuların hepsini haraç mezat satacak yerine 3. ligden futbolcular alacal. takım küme düşmeye oynayacak ve yönetim diyecekki biz bülentin arkasındayız diyecek. vay be. demekki bizler futboldan anlamıyoruz. o zaman ne işimiz var maçta .yönetim doğru söylüyor. yenilmekte bir skor. sivasspor artık üç skordan birisini almak için sahaya çıkıyor. galibiyet olmayacağına göre ya beraberlik ya mağlubiyet. doğruya biz ne anlarız futboldan. anlamayan gitmesin stada kardeşim. ya gidin şak şak yapın bülent hocaya yenilsek bile eleştirmeyin. yada maça gitmeyin. biz ne anlarız futboldan. yönetim anlar.