Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Bülent Uygundan Kendi Adima Özür Diliyorum.
Alt 01.09.2009, 14:58   #12
Shan58
Tecrübeli Yiğido

173 Mesajına 276 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 693 Shan58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Bülent Uygundan Kendi Adima Özür Diliyorum.

Alıntı:
kocakss58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
tumla anlaşmamız gereği ikinci senemizde ödeme yaptığımız rakamın 2 katı ödeme yapılacaktı başarılı olunursa.bilicanın sözleşmesi 1 yıllıktı.o bir şekilde gs,bşk veya fb ye gidecekti.onunla sezon içinde konuşup bir yıllık sözleşme imzalattık.yine istediği takıma gidecekti.fakat kulube para kazandırıp öyle gidecekti.balili ise onbir de oynamıyordu.yeni evlenmişti.güzel balayı yapmak ve antalyaspora gitmek istiyordu.bizde okey verdik.başkan buna benzer konuşmalar yaptı ben dinlemiştim.
Tum geçen sene takıma kaç galibiyet kazandırdı. bizi şampiyonlar ligine götürdü.
ikincilik parası kazandırdı. yayın geliri elde ettiler. takıma o kadar faydası dokunmuş, para kazandırmış bir oyuncu.
tum en fazla 200 Bin TL alıyordur. iki katı oluncada 400 bin olur.
Takıma o kadar emeği dokunmuş, para kazandırmış bi adamın hiçmi kredisi yok. 200 bin değil 500 bin bile haketti geçen sene yaptıklarıyla.
Kaldıki takımda kalsa ve anderleti elese, FB ve Trabzonla berabere kalsaydı, kazanacağı paralarla Tum'un 3 yıllık parasını bile öderdi.

Başkan kimi kandırıyorsun. Niye Abdullah Avcı'nın sizi avladığını ve Tum ve Sylla'yı almadan Erman'ı vermediğini söylemiyorsun.
Erman'a karşılık Tum'u sattığınızı ve takıma o kadar faydası dokunmuş, Sivas'ı şampiyonlar ligine götürmüş bir futbolcuya vefasızlık edip adamı kapı dışarı ettğinizi niye söylemiyorsunuz.
Alma Tum'un ahını çıkar şampiyonlar liginde. ne oldu aldığınız erman kılıçmı kurtardı sizi 3 yemekten 5 yemekten.

Baliliye bişey demiyorum zaten yedekti fazla şans bulamıyordu.

Dialloyu niye başka takıma veriyorlar. gerekçe nedir ?

Bülent Hoca, futbol dehanla, başarılı transferlerinle övünüyorsun.
madem bu işi çok iyi biliyorsun niye bilica'ya 3 yıllık sözleşme yaptırmıyorsun.
Bu adamın bu kadar iyi olduğunu göremedinmi. bu adamın para edeceğini ve bir yıllık sözleşmeyle burda durmayacağını niye akıl edemiyorsun ?

Niye olduğunu söylüyüm. Çünki Bilica'yı sen bulmadın yani bilica senin başarın değilde ondan. Bilica'yı Romanyada bulunan bir Türk teknik adam keşfedip sivasspor'a önerip, ısrarla aldırmış ama siz kıymetini bilemediğiniz için 3 yıl yerine bir yıllık sözleşme yapıp onuda kaçırdınız.

Kamanan'ıda bulan Balilidir. Kamananı keşfedip, Bülent Hoca'ya öneren ve israilde izlettiren Balilidir.
Yani Kamanan'da bülent Hoca'nın başarısı değil.

Bülent Hoca'nın ve Yönetimin keşfettiği futbolcular
İbrahim Ülüm.
Uğur Kavuk
Yasin Çakmak
Memba

Hepsinin başarısıda ortada. takıma yaptığı katkılar ve istikrarlarını görüyoruz.
Shan58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla