Cevap: Sivas'ta Sıcak Saatler
oquzh4n58 kardeşim güya takımı takib ediyorsunuz 3 sezon iydi tamam da 4.sezon yeni takım kurdular diyeceksiniz ki herkes gibi başka bişey bilen yok niye o takımı bozdular şunu herkes gibi bilin bu adamlar 2 yıl önce kampanya üstüne kampanya yaptılar yardım edin diye olmadı dilenci gibi para istediler olmadı kaç kişi yardım etti bu adamlara helal olsun yine iyi getirdiler o işi b,ilmeyen yönetim ve bülent uygun dediğiniz adamlar para olmayınca sattılar tabiki 30 yaşında ki bilicayı 32sinde real madridemi satacaklardı adam kadroyu gençleştirdiyse gelecege yatırım yaptıysa ne suçu var madem çok biliyorsunuz beğenmiyorsunuz adamları gidek indirek adamları hocayı da gönderek eskiden osman seçilmişti şimdide getirek doğan ürgübü başkanlığa hocayıda alır artık başkan schalkeden magath mı olur artık capellomu olur alırlar yada eski günlerdeki gibi 3.lige döneriz orda daha iy destekliyorduk hiç deilse avrupa deilde anadolu ligindeydik tr kupasına bile katılamazdık tr kupası şerefti şimdi son uefa şampiyonunu sivasa getiryon maç yapıyon anderlecht i rüyasındamı gördüydü sivaslılar az gerçekçi olun da adamlar işlerini yapsın küme düşsse bile şu takım helal olsun diyin be adamlar nerden nereye getirdiler sivassporu deil sivası almanyadan geliyoz toprağımız diye eskiden kimse sivasın yüzüne bakmıyordu be büyük otelin bile tipini değiştirmişler sivaslılar için mi yok bepenmediğiniz adamlar sivasspor yaptılar mahhalle takımından şehrinize insan geliyor değişik suratlar görüyorsunuz admlara da hakaret ederek tşk ediyorsunuz helal sana ve senin gibi sivaslıya
|