|
Yiğido
76 Mesajına 106 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 687 
|
Cevap: Bir Düşüş Öyküsü
zeki agabinin yorumlarini cok begniyorum,, ve dedikleri cok dogru yalniz alinti aldigim parcaya ben katilmiyorum,ve söyle dogrulayim:
O Bülent Uygun, geride kalan iki sezonda Sivasspor'u, o taraftarın rüyasında görse inanamayacağı noktalara taşıdı. Ligin deve dişlerinden biri yaptı. Şampiyonluk yarışının içine kattı.
(buraya kadar cok dogru)
Avrupa kupalarında oynattı. Hataları da oldu.
([I]2 sene önce intertootoda transferini yapacakti yapmadi,madi durumlarimizda yoktu sakatligi süren arkadaslarla maca cikti ve kaybeti)[/I
Hepimizin eleştirdiği, deneyimsizliğine verdiği, Sivasspor'u etkileyen hataları.
(üstüne yetmemis gibi bu sene hatalarin en büyügünü yapti, takimin iskelesini bozdu )
Ama bir sendeledi... En acı darbeyi kendi taraftarından yedi.
burnu gökdelen gibi havalarda,yaparim ederim 5 yemem 8 yerim,,takim hic kimsenin babasinin mali degil,herkes istediginide yapamaz ,baskanin ve yönetimin yapmadigini taraftar yapti ,,,hem yönetim, baskan ve teknik heyet pofpoflu rüyasindan kalti,,ve umarim kendilerini biraz olsa topladilar
Futbolda maç kaybedilir. Hedefin uzağında kalınır, beklentilere yanıt verilemeyebilinir. Bunlar, en fazla kaybedenleri üzer.
biz 2 senedir ligin paf takimiyiz,, ve sampiyon ligderiydik,, 2sene önce ayni puandan 3üncü etiler hayal kirikligina ugradik, neyse diyip yutuk,,gecen sene 17 hafta ligderlik koltugunda otur teknik heyet 10 karis havalara girerse istanbula kendi evinde yenilirsen sampiyonlugu elden verirsin ,hadi onuda yutuk ,oda yetmemis gibi takimin iskelesini bozarsan,yerinide 3 klass transfer yaparsan ,önüne gelene yenilirsen olacagi buyudu,bicak kemige dayandi.
Lâkin dün arkanı sıvazlayanlar, bugün aynı noktaya hançeri dayamışlarsa... O, tüm acıların üzerine çıkar. Kahreder ve şevk, heyecan orada biter.
Aslında, yaşamın gerçek türbülansı da budur.
bu ama her iki tarafada gecerli,,,heleki teknik heyet ve yönetimede??
teknik heyet bize sampiyonlugu söz verdi ,anadolunun ve türkiyenin Yigidolari,baskalarinin korkuluk rüyasi diye,
yönetim ve baskanda, biz avrupaya gidemedik ama ben chelseeyi sivasa getirecegim diye demi ??
biz yenmeye alismisiz,, alismis kudurmustan beter derler.
kendimizi ligin ilk besinde görmedimi hayal kirikligina ugruyoruz.
|