Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: İnanılmaz Bir Olay...!!!
Alt 03.09.2009, 07:22   #5
izmirligardaş58
Yiğido

92 Mesajına 189 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 684 izmirligardaş58 FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: İnanılmaz Bir Olay...!!!

eğer bunlar doğruysa ki ben böyle bişeye çok inanıyorummm çünki biz hep maçları izlerken bu durumu ilginç bi şekilde karşılıyordukk hani bülent uygununda bi sözü vardı türkiyeye ikinci alex hatta alexten daha kaliteli bi oyuncu getiriorum demişti bouzada çok ilginç bi şekilde kaçtı mehdi denen defansta önce çok mutlu olmuş ama yarım günde vazgeçmiş eğer böle bi ırkçılık yaptırımı varsa ben aşırı şekilde yadırgarım bunun bariz örnekleride var yannik kamanan hep ezildi diallo desen yine öle bomba gibi sylla hep muhtaç kalınca oynatıldı şimdi belediyede şov yapıo herve tum hep sonradan sıkışınca oyuna dahil edildi bilicaya gelince kendini ispatlayınca bülent uygun ona yamuk yapamadı ki kamananda o şekilde oynatılıo balili çok adaletsizce gönderildi bülent uygunun sözüdür bizde tercümana ihtiyaç yok balili yetiyor derken yabancılar birden kaçıverdi sivastan ve kadromuzu inceleyin tamam buna karşı değilim türk oyuncular çok kaliteli ve yeterli seviyede olsun hiç yabancı transferi yapmayalım ama yabancıların aldığı futbol eğitimi bizimkilerin aldığıyla çok farklı çünki sergio maça girince bi ahenk girerdi maça vede hep son dakika sokardı ben diyorumki bülent uygun zarar vermeye başlıor hatta ona özel mesaj bile attım okadar övücü ama geri alıorum ben bazı şeylere inanmaya başladım hep derdim neden bazı grup taraftarlar bu adamı neden sevmiooo die sadece şunu söylüorum biri bi konu açsın ve bülent uygun bu konular hakkında açıklama yapsın neden agbetu kocaelideki gibi çoşmuyor bunlar insanda hep soru işareti neden diallo gitti birinci lig tecrübesi olan ve takımı bilen yerine embemba geldi onada neyse neden bu adam oynatılıp pişirilmior
izmirligardaş58 isimli Üye şimdilik offline Konumundadır