Cevap: Bir Düşüş Öyküsü
her harfine baştan sona kadar katılıyorum...burada en az yüz kere yazmışımdır...millet olarak profesyonel olmayı bir türlü beceremiyoruz...başarıyı da başarısızlığı da hazmedemiyoruz...bülent uygun rüyasını bile göremeyeceği bir başarı yakaladı...kendisine bu imkanlar sunulmasa belki de yakalayamayacaktı...neticede bülent uygunun liderliğinde bir ekibin başarısıydı bu...ancak sayın uygun geçen sene ts maçından sonra aşırı derece de konuşmaya başladı...hatta takım kritik durumdayken davet edildiği her yere gitti...antep maçından sonra ortaya çıkan kriz durumunu yönetemedi ve şampiyonluk hiç hak etmeyen jimnastik kulübüne gitti...fatih terim de aynı sorunu yaşamıştı...ikinci kez gs nin başına geldiğinde fenerden 6 yiyip rezil olmuştu...dediğim gibi başarıyı hazmetmek ve merdivenleri tek tek çıkmak milletçe pek becerebildiğimiz bişey değil...bülent uygun elbette kasten takımı bu hale getirmedi...ve eminim ki hepimizden daha fazla üzüntü duyuyordur...ama yapılan hatalar da onundur, rezalet ötesi sonuçlar da...
malesef aynı durum biz taraftarlar içinde geçerli...sitede öyle arkadaşlar var ki nerdeyse bülent uygunu evliya ilan edecekler...bazıları da var ki eleştiri ile hakaret ve iftirayı ayıramıyor...
ne gereğinden fazla şişirelim, ne de yerin dibine batıralım...
bülent uygunu yere göğe sığdıramayanlara söylüyorum...habire pohpohlamak, hataların hiç bir zaman görülmemesine yol açar...o sebeple bülenti sevin ama hatasını da söyleyen, iyi niyetle yapılan her eleştiriyi de hainlik olarak görmeyin...bülent istifa diyenlere de şunu söylüyorum, nankörlük etmeyin...takımı bu hale düşüren bülent uygundur ama bu halden kurtaracak olan da gene odur...eğer hocanın buna inancı yoksa zaten kendiliğinden gider...sizin bağırmanıza gerek yok...hem abuk subuk bağırıp sivas düşmanlarını mutlu etmeyin...
|