Alıntı:
eseseseseses Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle yener uslubun çok çirkin yaşının gençliğine veriyorum ayrıca yaşım 39 benim bir abi gibi dediğimi dinle fikirlerime onay verip vermemen önemli değil ben bir andolu taraftarı olarak duygu ve düşüncelerimi aktardım. Ayrıca agız burun kırmakda çare değil çare o genç beyinleri yanınıza çekebilmek. Eses taraftarı hiç bir zaman çirkeflikle alakalı noktada olmadı sadece istanbula karşı direnişini sürdürdü her eseslide geçen sene sivasın şampiyon olmasını istedi buna sen inanmayabilirsin ama durum böyle
|
SEN TURKSEL SUPER LIGINE CIKTIGINIZA YAT KALKTA O VERGI KACAKCISI UNAKITANA DUA ET VERGIDEN CALDI VATANDASTAN CALDI ESKISEHIR SPOR KULUBUNE YATIRDI SIZDE TOPCU ALDINIZ SIMDIDE KONUSUYORSUNUZ YOKSA SIZ BIRINCI TURKSEL SUPER LIGINI RUYANIZDA BILE GOREMEZDINIZ AYRICA BIZLER SİVASSPORLU VE YENİÇERİLER OLARAK KIMSEYI NE DOVERIZ NEDE INCITIRIZ ( EDEPLE GELEN SAYGIYLA KARSILANIR SAYGIYLA GELEN EDEPLE YOLCUEDILIR YIGIDOLARDA BU BOYLEDIR SAYIN ESES ANADOLUDADA TEK DEVRIMI SİVASSPOR YAPMISTIR VE YAPMAYADA DEVAM EDCEKTIR