Cevap: Yeni stad İçin Düğmeye Basıldı
ya braksinlar bu isleri cocukmu kandiriyolar,stat yapilacaksa dört eylüle neden dünyanin parasi harcandi,milleti kandirmaya devam ediyo akp hükümeti,bu da bence kürt acilimina sivas halkinin destek vermesi icin yapilan bi kandirmaca,göz boyama,burasi türkiye kardeysim,bizlerde türküz,mezarda yatan onca sehitlerimizin,kemiklerini mezarinda sizlatmayiz,ya sevsinler yada terketsinler bu ülkeyi türkiyede ne kürt acilimiysa,adamlar türklügü kabul etmiyo,ben onlarin türkiyeyi bölme politikasinami destek verecem,bu acilima destek verende,pkk ya destek vermis sayilir acin arkadaslar gözünüzü,bu ülkeyi bölme politikasidir,pkk kafasina göre harita cikartmis,bizim sivasta o hariytanin icinde,sivastan deil kürtlere toprak,onlara günahimi bile vermem,bu nasil bi hükümet ya,bunlar iyi dedikce pkk yi basimiza musallat etti,verdim oylar haram olsun,acin arkadaslar gözünüzü,sivaslilar formuna yazmislar,kürt acilimi diye oraya üye olamadim icin yazamadim buraya yaziyorum,bizler türküz türk evladiyiz,türklüyüde kabul etmiyeni biz hic kabul etmiyoruz,ya sevsinler yada terketsinler bu ülkeyi,saygilar
|