Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sivasspor bize, biz ona ne verdik?
Alt 11.09.2009, 03:55   #17
merkez_emre
Usta Yiğido

merkez_emre - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

470 Mesajına 1.011 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 903 merkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISImerkez_emre COK SEVILEN BIR KISI
Standart Cevap: Sivasspor bize, biz ona ne verdik?

ne oluyor ya Allah askına ne oluyor anlayamıyorum...burasi Sivas sizin de dedıgınız gıbı merkezı 300 000 ılcelerle 400 000 bin..eger koskoca Sivas 300 ytl verecek 5.000 kısı bulamıyorsa bu sehır 81 ilden en geride kalmıs gıbı gozukur benım gözümde...bugun bursa es es 15 20 bın satıyorsa kombınesı bızım de onlara oran 5,000 satması lazımdır...kımse kımseye hıkaye anlatmasın..biz o illerle boy ölçüşemeyiz ama 5.000 kombıne alamıcak kadarda "aciz" değiliz kardesım...

gelelım stadda gerı kalan 12.000 kısıye bugun ülkemizde en cok kahve sivas da var benım bıldıgım ve aksama sahura kadar kahvelerde en az 20 30 mılyon hesap odeyenler (ki bunlar genelde "işsiz " insanlar) cıkartıp 5 10 lıra maca veremıyorsa hıc kımsenın cıkıp ben Sivasspor taraftarıyım demeye orda burda Sivasspor lu olmakla hava atmaya hakkı yok kardesım...oncelıkle 5 lıra da olsa bu takıma maddı manevı destek verceksın sonra cıkıp caka atacaksın...tamam eyvallah binlerce ınsanımız evıne ekmegı zor goturuyor ama onun yuzlerce katı ınsanında hali vakti yerinde..kriz de vursa enflasyonda yerınden oynasa 5 lıra veremıcekler bu takım usdunden prim sağlamasınlar...

bir parantez de Abddulah abiye bazı arkadaslar yonetıme yaranmak ıcın ne yazıcagını bılmıyor demıs...Kardesım sen once ne yazdıgını oku ondan sonra iftira at..Adam cıkmıs yonetım maratonun sessızlıgınden memnun heralde demiş bir nevi sucmalama yapmıs..Kalkmıs adama yonetıme yaranıyor yazmıssın...ne ısıne gelır kı bır yazarın yonetıme yaranması Allah askına bu kadar ön yargılı olmayın...

ulusal medyada Sivassporumza sahıp cıkan senelerdır Sivasspor un takipçisi olan bir değerımıze bu denli yıkıcı eleştiri yapmak kımsenın haddi değil.