Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Manisaspor 3 - Sivasspor 1
Alt 13.09.2009, 00:17   #294
yigidomurat
Yiğido

yigidomurat - Ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

48 Mesajına 57 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 651 yigidomurat FORUMLARA KATILIMI BIRAZ DAHA ARTABILIR
Standart Cevap: Manisaspor 3 - Sivasspor 1

ya şu bülenti savunanları bir türlü anlayamıyorum ya.kardeşim siz ne diyosunuz ya.futbolda dün yoktur bugün vardır.tamam geçen iki sene bülent takıma çok şey verdi.ama bunu kaliteli futbolcularla yaptı,siz bakmayın öyle her maçtan sonra ''elimizdeki kısıtlı imkanlarla,kısıtlı kadrolarla buralara kadar geldik'' filan fıstık demesine,bizim geçen sene çok güzel bi kadromuz vardı.iyi bir hoca elindeki böyle bir kadroyu dağıtır mı soruyorum size.beşiktaşın mustafa denizlisi bile yuhlandı bugünkü maçta.o adam da beşiktaşı şampiyon yapmıştı.demekki neymiş futbolda dün yokmuş,bugün varmış....ŞUNUDA SÖYLEMEDEN GEÇEMEYECEĞİM.ARTIK ŞU BÜLENT KOMPLEKSİNDEN KURTULUN İSTERSENİZ,BÜLENT EFENDİ SİVASI Bİ YERLERE GETİRDİYSE BU KENDİ BECERİSİNDEN DEĞİL(SADECE) YÖNETİMİN VE TARAFTARIN YANİ SİVAS HALKININ ARKASINDA DURMASINDANDIR.SİZ NE DERSENİZ DEYİN BÖYLE BİR TARAFTARA MAL DİYEBİLECEK KADAR TERBİYESİZLEŞEBİLEN BİR ADAM SİVASIN HOCASI OLMAYI BİR SANİYE BİLE HAKETMİYOR DEMEKTİR,BUNA MÜSAMAHA GÖSTEREN BAŞKANIMIZI VE YÖNETİMİMZİ DE KINIYORUM.VE DAHA BUNA BENZER Bİ DÜNYA VUKUATINI YAZARDIM AMA HERKES BİLİYO ARTIK BÜLENT EFENDİNİN İCRAATLARINI.
yigidomurat isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı yigidomurat'a Teşekkür Ediyor...