Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: Sevincinde Üzüntünde Seninleyiz...!
Alt 13.09.2009, 02:50   #8
MustafaParlak
YASAKLI ÜYE

492 Mesajına 952 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 0 MustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz seinMustafaParlak kann auf vieles stolz sein
Standart Cevap: Sevincinde Üzüntünde Seninleyiz...!

Alıntı:
sivassporummm58 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı Göster
Gerçekten çok acınacak bir durum arkadaşlar.Sivassporu yöneten bir kişiye kral demek ve bunu da açıkça dillendirmek gerçekten çok üzücü bir durum.Bilmiyorlarki kral dedikleri kişi iki gün sonra çıkıp gidecek yine biz bize kalacağız.Bilmiyorlarki bu takımın 42 yıllık geçmişinde nice başarıları oldu, nice hocalar başkanlar gelip geçti.Bilmiyolarki bu takıma nice isimsiz kahramanlar emek verdi.Sanki bu takım 2 yıl önce kuruldu.40 yılı reddettik.Asıl vefasızlığı bu kırk yılı reddeden arkadaşlar yapmıyorlar mı acaba.Vefasızlıktan bahseden arkadaşlar bunları iyi düşünsünler.Biz 2 yılda adamı kral yaptık, takımımızdan daha önemli yaptık,valla helal olsun size ne diyelim arkadaşlar.Asıl işin ilginç ve dramatik yanı ise bunu da vefa adına söylemeniz...
Sırf Sana İnat Kral Bülent Uygun.Ulan Neyedigi Belirsiz Herif Benim Sinirlerimi Germe Senide Yakarım Yedi Sülalenide Adamsan Delikanlıysan Ver Adresini Lan YAZ şuraya delirtme Beni Kral Bülent Uygun Diyoruzki Bi Bildigimiz Var Başkanada Laf Söylesenize Ben Bülent Uygunu iki Kendini Bilmezin Dedikleriyle Göndermem Diyor Adam Sus Otur Oturduğun yerde Delikanlıysan İsmini Adresini Verde İBRET oLSUN dİYE bİ gÖREYİMM sENİ.Bak Tabikide takımda Kişiler Gelip Geçicidir Ancak Bülen UyguNun Geçme Dönemine Daha Var İki Sene Neler Yaptı O zaMAn AYRILMIYORDUNUZ yANINDAN bİZ bU adam Fenerli Derken Nerdeydiniz Şİmdi İNAT oLSUN Kral Bülent Uygundur...!
MustafaParlak isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Bu Konuda MustafaParlak'a Teşekkür Eden Üyelerimiz...