Alıntı:
eyuphulagu Nickli Üyeden Alıntı
Nerden nereye..Mehmet YILDIZ'la ilgili açılan başlığı 2007-2009 yılları arasında yazılan mesajlrın çoğunu okudum...Şimdi Mehmet'in takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğunu daha iyi anlıyorum.Arkadaşlar Mehmet bu takımın herşeyiymiş...Mehmet olmadığında takımda lider oyuncu eksikliği açıkca belli oldu..Bizim şu aşamada aldığımız kötü sonuçlarda yıldız oyuncu değil lider oyuncu eksikliğinin ön plana çıktığını düşünüyorum...Mehmet'i geçenlerde Sivas'ta yolda gezerken gördüm..Yanımdan geçti..Maşallah durumu çok iyi;hızlada sakatlığı geçiyor...2-3 hafta içinde takımla çalışmalara başlayıp oynayacak düzeye geleceğini düşünüyorum...Mehmet biraz da kilo vermiş..Yakında bomba gibi dönecek diye düşünüyorum...Haydi Mehmet Dön Artık Takımına ...Gemin Su Almaya Başladı..Kurtar Artık Şu Gemiyi...
|
eyüp kardes acilen lazim mehmet yildiz bizim yildizim söndu valla insallah kisa zamanda takimdaki yerini alirda bizi kurtarir yoksa ikinci lig kacinilmaz gecen seneki basarikada ne fayda saglamis memo yildiz