Konu: SORULAR
Tekil Mesaj Gösterimi
Cevap: SORULAR
Alt 14.09.2009, 01:39   #4
Ahwettt
Tecrübeli Yiğido

312 Mesajına 646 Kez Teşekkür Edildi.
Tecrübe Puanı: 742 Ahwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOKAhwettt FAZLA SÖZE GEREK YOK
Standart Cevap: SORULAR

Arkadaşım harfi harfine vede noktası virgülüne kadar aynen sana katılıyorum çok çok teşekkür ederim.Yazınızı okuyunca işte gerçek Sivassporlu dedim. Bende yıllardır Sivassporu takip eden ve Sivas aşğı biriyim hatta yıllardır kombenimide alırım. Nasıl başarlı olduğunda takımızı alkışladık ise kötü gidişinde de eleştirmek ki doğruları yazmışssınız doğal hakkımızdır. Açık ve net Söylüyorum Sivassporun hiç kimseye minnet borcu yokturdur, aksine birisleri Sivasporun ismi sayesinde silinip gitmiş iken bu günlere geldiler. Kaçyıldır süperliğideyiz kaçtane alt yaptıdan futbolcuyu A takıma kazanıdır hiç. Yine açık ve net söylüyorum artık bundan sonra Hocanın Sivasspora faydası dokunmazz. daha kötü zmanda bırkıp gider yine olan Sivasımıza ve Sivasspora olur. Bak Beşiktaş seyiricisi bile geçen yıl şampiyon yapan hocasını istifaya davet etti. Biz elimizden şampiyonluğu kendi elleri ie iten hocayı eleştirdğimiz zman Sivaslılar ve Sivasspor taraftarı çıkıyor karşımıza HİÇMİ BASIINDA SİVASI VE SİVAS SPORU SEVEN AÇIK YÜREKLİLİKLE BUNLARI YAZACAK BİR YAZAR GAZETECİ TV YORUMCU SU YOK SİVASISEVEN BUNLARI BASINDA DİLE GETİRİR AÇIK YÜREKLİLİKLE
Ahwettt isimli Üye şimdilik offline Konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Yukarıdaki Mesaj için 2 Kullanıcı Ahwettt'a Teşekkür Ediyor...